Erkekleri koruma derneği başkanı kim? Erkekleri koruma derneğine nasıl üye olunur?

Bursa’da 81 yaşındaki Zülfü Şirin’in nafaka nedeniyle gözaltına alınması sonrası Erkekleri Koruma Derneği, Şirin’in tüm borcunu ödeyerek cezaevinden çıkmasını sağlamıştı. Türkiye’nin gündemine giren bu olay sonrası Erkekleri Koruma Derneği nedir, Erkekleri Koruma Derneği nerede gibi konular araştırılmaya başlandı. Peki Erkekleri koruma derneği başkanı kim? Erkekleri koruma derneğine nasıl üye olunur? İşte detaylar…

07.12.2023-11:56 - (Son Güncelleme: 07.12.2023-11:56) Erkekleri koruma derneği başkanı kim? Erkekleri koruma derneğine nasıl üye olunur?

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan Zülfü Şirin’in eski eşine olan nafaka borcu yüzünden tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sonrası 81 yaşındaki yaşlı adamın borcunu ödeyen Erkekleri Koruma Derneği, araştırma konularının başında yer aldı. Erkekleri Koruma Derneği’nin başkanı ve nerede olduğu gibi konular internet üzerinden sorgulanıyor. Peki Erkekleri koruma derneği başkanı kim? Erkekleri koruma derneğine nasıl üye olunur?

Erkekleri Koruma Derneği nedir, ne zaman kuruldu?

Erkeklerin haklarını korumak amacıyla kurulan Erkekleri Koruma Derneği 2023 yılında faaliyetine başladı. Derneğin başında ise Bahri İnceler yer alıyor.

Erkekleri Koruma Derneği

Erkekleri koruma derneği başkanı kim?

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler’dir. Daha önce yazılım mühendisi mesleğini yapan İnceler, yurt dışında yaşadığı dönemde eşinden boşanmıştı. 

İşleri bozulduktan sonra 3 bin dolarlık iştirak ve yoksulluk nafakasını ödeyemeyen İnceler, nafakasının 5 bin liraya düşürülmesi için dava açtı. Nafakayı ödeyemediği için oğlunu göremediğini söyleyen İnceler, 'Erkekleri Koruma Derneği’ni kurdu.

Erkekleri koruma derneğine nasıl üye olunur?

Erkekleri Koruma Derneği’ne üye olmak isteyen kişiler, derneğin resmi internet sitesinin ana sayfasında yer alan ‘’Şimdi üye ol’’ butonuna tıklayıp, gerekli bilgileri girdikten sonra üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal