Erdoğan-Bahçeli zirvesinin detayları ortaya çıktı: ‘Sonuna kadar gidilsin’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında gerçekleşen görüşmede Sinan Ateş cinayeti davasının ön planda olduğu ve iki tarafın da davanın sonuna kadar gidilmesi yönünde fikir birliğine vardığı iddia edildi.

28.06.2024-12:26 - (Son Güncelleme: 28.06.2024-12:31) Erdoğan-Bahçeli zirvesinin detayları ortaya çıktı: ‘Sonuna kadar gidilsin’

Yerel seçimlerin ardından hükümet ile CHP arasındaki diyalog zemini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer parti sözcülerinin Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirileriyle zarar gördü. Bu açıklamalar, AK Parti ve MHP içinde tartışmalara yol açtı.

Davanın sonuna kadar gidilsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında gerçekleşen son görüşmelerde siyasetteki normalleşme adımları önemli bir gündem maddesi oldu. Türkiye gazetesinin haberine göre, Erdoğan, muhalefetin Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerinin dikkate alınacağını ve sineye çekilmeyeceğini ifade etti.

Erdoğan-Bahçeli zirvesinin detayları ortaya çıktı: ‘Sonuna kadar gidilsin’

Bahçeli'nin, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yapılan tartışmalardan duyduğu rahatsızlık da görüşmenin odak noktalarından biriydi. Bahçeli, olayın MHP üzerinden tartışılmasına tepki gösterirken, Erdoğan'ın "Hukuk gereğini yapacak, ne olacaksa ortaya çıksın" sözlerine Bahçeli'nin destek verdiği ve "Sonuna kadar gidilsin. Biz de bunu istiyoruz" dediği öğrenildi.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal