Erden Timur üzen haberi verdi: Takımda kalması oldukça zor

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, takımın transfer çalışmaları hakkında son bilgileri açıkladı. Sarı kırmızılıların şüphesiz ilk hedefi olan Mauro Icardi transferine de değinen Timur, taraftarı üzecek haberi verdi. İşte detaylar...

22.06.2023-17:58 - (Son Güncelleme: 22.06.2023-17:58)

Geçen sezonun başında Fransız devi PSG’den kiralık olarak Galatasaray’a katılan Mauro Icardi, sezon boyunca gösterdiği performansla ve saha dışındaki davranışlarıyla taraftarların kalbinde taht kurmuştu. Kiralık sözleşmesi bittiği için PSG’ye dönen 30 yaşındaki Arjantinli yıldızın takımda kalması, milyonlarca sarı kırmızılı taraftarın şüphesiz en büyük hedefi. Galatasaray’ın transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Erden Timur ise Icardi ile ilgili sarı kırmızılıları üzecek bir haber verdi. Arjantinli süper stara Suudi Arabistan’dan gelen astronomik tekliflerin işleri zorlaştırdığını söyleyen Timur, Mauro Icardi’yi takımda tutmanın güç olduğunu dile getirdi.

Neticeye erdirmek için her şeyi yapacağız

Erden Timur, Mauro Icardi ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

Mauro Icardi

"Çabamızın tarifini anlatamam. Mauro, Türk futbolu ve Galatasaray adına bir değer. Tabii ki bir de Suudi Arabistan realitesi var. Bu realiteyi düşündüğümüzde çok yüksek bir ihtimal değil, o yüzden kimseyi boş umutlarla şey yapmamak lazım. Bir önceki sene de Mauro konusu %1 ihtimalle başlamıştı. O yüzden neticeye erdirmek için her şeyi yapacağız. Mauro'nun burayı istiyor olması büyük bir avantaj." ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da yeniden doğdu

PSG’de yedek kalan Mauro Icardi, sezon başında katıldığı Galatasaray’da adeta yeniden doğdu. Sarı kırmızılı forma altında toplamda 26 resmi maça çıkan 30 yaşındaki yıldız forvet, bu maçlarda 23 gol atarken 7 de gol pası verdi. Icardi’nin 19 milyon euro’luk güncel bir piyasa değeri bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal