Erciyes'te Plaj Voleybolu Turnuvası Devam Ediyor

Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen plaj voleybolu turnuvası heyecan dolu karşılaşmalara sahne oluyor.

13.10.2024-13:00 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-13:00) Erciyes'te Plaj Voleybolu Turnuvası Devam Ediyor

Erciyes'te Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Erciyes Kayak Merkezi, bu yıl muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. 16 takımın katıldığı plaj voleybolu turnuvası, ikinci gününde eleme müsabakalarıyla devam ediyor.

Turnuvanın Detayları

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği bu olağanüstü etkinlik, Erciyes A.Ş. ve Spor AŞ tarafından, Tekir Kapı'da özel olarak hazırlanan bir alanda gerçekleştiriliyor. Turnuva, Erciyes Dağı'nın 2 bin 200 metre rakımda yer alan bu eşsiz ortamında yapılıyor.

Akşam Finali ve Ödül Töreni

Tüm Türkiye'den 16 takımın katılım gösterdiği bu plaj voleybolu turnuvası, akşam saatlerinde düzenlenecek final müsabakalarıyla tamamlanacak. Dereceye giren takımlar için düzenlenecek ödül töreni, katılımcılara ve sporseverlere sürprizlerle dolu bir akşam vaat ediyor.

Bu yılki "En Havalı Voleybol Turnuvası" büyük bir başarı ile devam ederken, izleyiciler de heyecan dolu anlara tanıklık ediyor. Turnuvanın sonunda kazanan takımları ve ödül detaylarını merakla bekliyoruz.

Erciyes Kayak Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı ve 16 takımın katıldığı plaj voleybolu turnuvası...

Erciyes Kayak Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı ve 16 takımın katıldığı plaj voleybolu turnuvası ikinci gününde eleme müsabakalarıyla devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal