Erciyes'te ITF Uluslararası Tenis Turnuvası Heyecanı

Erciyes'te düzenlenen ITF Uluslararası Tenis Turnuvası, 26 ülkeden 300 sporcu ile başladı.

13.10.2024-13:20 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-13:20) Erciyes'te ITF Uluslararası Tenis Turnuvası Heyecanı

ITF Uluslararası Tenis Turnuvası Erciyes'te Start Aldı

Türkiye'nin kış turizmiyle öne çıkan bölgelerinden biri olan Erciyes, son yıllarda Yüksek İrtifa Kamp Merkezi olarak da dikkat çekmeye başladı. Şimdi ise 2 bin 300 rakımda kurulan kortlarda, ITF Uluslararası Tenis Turnuvası start aldı.

Turnuvanın Detayları

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) öncülüğünde, Türkiye Tenis Federasyonu ve Megasaray Tenis Akademisi (MTA) iş birliğiyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes AŞ ev sahipliğinde düzenlenen bu prestijli turnuvaya, 26 farklı ülkeden 300'ün üzerinde sporcu katılmakta.

Sporcuların Katılımı ve Ödüller

Erciyes Hisarcık Kapı bölgesinde bulunan turnuva tesisinde, toplamda 12 kortta seribaşı olan Romanya, Almanya, Fransa, İngiltere, Polonya, ABD, Macaristan, Hollanda, Bulgaristan, İsveç, Belçika, İtalya, Slovakya, Slovenya, Rusya, Makedonya, Yunanistan, Sırbistan, Tayland, Litvanya, Kazakistan, Özbekistan, İran, Kolombiya, KKTC ve Türkiye'den gelen sporcular, heyecan dolu maçlara çıktılar.

Turnuva, 3 Kasım tarihine kadar devam edecek. Şampiyona sonunda kazanan sporcular, uluslararası sıralamada 50 puan kazanacak. Ayrıca, dereceye giren kadın sporculara 40 bin dolar, erkek sporculara ise 15 bin dolar ödül verilecektir.

Kış turizminin yanı sıra son yıllarda Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile de adından söz ettiren...

Kış turizminin yanı sıra son yıllarda Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile de adından söz ettiren Erciyes'te, 2 bin 300 rakıma kurulan kortlarda ITF Uluslararası Tenis Turnuvası başladı. Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) öncülüğünde Türkiye Tenis Federasyonu ve Megasaray Tenis Akademi-MTA tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes AŞ'nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya, 26 ülkenden 300'ün üzerinde sporcu katılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal