Ercan Yıldız Yeniden Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı

Ercan Yıldız, Türkiye Badminton Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

19.10.2024-14:22 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-14:23) Ercan Yıldız Yeniden Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı

Ercan Yıldız Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığına Seçildi

Türkiye Badminton Federasyonu'nun 7. Olağan ve Mali Genel Kurulu, The Green Park Hotel'de gerçekleşti. Bu önemli etkinlikte mevcut başkan Ercan Yıldız, tek aday olarak seçime girdi.

Oylama Sonucu ve Yeni Dönem Planları

Delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen oylamada, 169 delegenin oyunu alan Yıldız, yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Ancak seçimde 3 oy geçersiz sayılarak dikkate alınmadı.

Seçim sonrasında delegelere teşekkür eden Ercan Yıldız, "Yeni dönemde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Badmintonu ileri taşımak için gece gündüz çalışacağız. Olimpiyatlarda başarıyı yakalayacağız. Altyapımıza da önem verip geleceğin sporcularını yetiştireceğiz. Katılım gösteren, destek veren tüm delegelerimize teşekkür ederim," şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri

Yıldız'ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Resul Çiftçi, Ali İhsan Acar, Muharrem Özen, Rüveyda Çiftçi, Zafer Şahin, Hüseyin Fil, Öznur Çalışkan Şimşek, Mehmet Tural, Şaban Kırcalı ve Gökhan Dandin.

Türkiye Badminton Federasyonu'nun The Green Park Hotel'de gerçekleşen 7. Olağan ve Mali Genel...

Türkiye Badminton Federasyonu'nun The Green Park Hotel'de gerçekleşen 7. Olağan ve Mali Genel Kurulunda, başkanlığa yeniden Ercan Yıldız seçildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal