Çiya İstanbul
Vejetaryanlar için sebzeli lahmacun bulunmakta. Lahmacun tiryakileri için dana ve kuzu eti karışımıyla acılı, acısız, soğanlı, soğansız seçenekleri mevcut.
Üçler Gaziantep
74 yıldır birebir tarifle ve özenle hazırlanan sebzeli, soğanlı lahmacun buranın vazgeçilmezi. Küşneme ve soğan kebabı da deneyenlerin çok beğendiği ve çokça ünlü olduğu lezzetler.
Gülhan Şanlıurfa
Kuzu etiyle hazırlanan sebzeli ve soğanlı lahmacun odun ateşinde pişerek önünüze geliyor. Acı severseniz lahmacunun üstüne isotu burada denemelisiniz.
İmam Çağdaş Gaziantep
1887'den beri hizmet veren mekanda ceviz, soğan ve nar ekşili kış lahmacunu, sebzeli yaz lahmacunu mevcut
Tatbak İstanbul
Kuzu eti ve dana etiyle hazırlanan lahmacuna sebzede eklenerek soğansız bir şekilde hazırlıyorlar. Ayrıca bu leziz lahmacun meşe odununda pişiyor.
Özkilis İstanbul
İki çeşit antep lahmacunu var. Biri soğanlı biri sarımsaklı. Ama önce mekanın ünlü çorbası kuzu etli şiveydis çorbasıyla başlayın.
Cihan Ankara
Bir boşnak lokantası olan mekanda lahmacun sadece dana etinden yapılıyor. Buradaki lahmacunun en önemli özelliği çok ince ve gevrek olması.
Develi İstanbul
Sarımsaklı ve soğanlı lahmacunu meşhurdur. Ünlülerin sıkça uğradığı mekanlar arasındadır. İsterseniz kalp şeklinde lahmacunda sipariş edebilirsiniz.
Antepli Ramazan Usta İzmir
Sarmısaklı ve maydanozlu Antep lahmacununu, ceviz ve nar pekmezli Halep lahmacununu veya yarısı Halep yarısı Antep olan karışık lahmacunu sipariş edebilirsiniz.
Urfalı Hacı Mehmet Ankara
Tümü isotla hazırlanan acılı, acısız ve kuzu pirzola etinden hazırlanan yağlı Urfa spesiyal lahmacunu bulunuyor.