Emrah Yaşar Yeni Başarılara Hazırlanıyor

Milli boksör Emrah Yaşar, Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısını daha büyük hedeflerle sürdürüyor.

26.10.2024-12:49 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-12:49) Emrah Yaşar Yeni Başarılara Hazırlanıyor

Emrah Yaşar, Avrupa Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

22 Yaş Altı Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Emrah Yaşar, yeni başarılar için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şanlıurfa'da antrenörü Serhat Akagündüz ile birlikte sıkı bir antrenman programı yürüten Yaşar, gelecekteki hedeflerinde dünya ve olimpiyat şampiyonluğu olduğunu dile getiriyor.

Sporla Tanışma Hikayesi

Emrah Yaşar, 2018 yılında bir spor lisesinde hocasının tavsiyesiyle boksa adım attı ve kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Ardından Fenerbahçe kulübüne transfer olan milli sporcu, Türkiye şampiyonalarında 3 altın ve 2 gümüş madalya kazanarak uluslararası alanda da boy gösterdi.

Altın Madalya ve Duyguları

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda kazandığı altın madalya ile büyük bir başarı elde eden Emrah, bu başarının gururunu yaşadığını belirtti. "Birçok ülkenin arasında İstiklal Marşı'nı okutmak çok güzel bir duyguydu, çok mutlu oldum," diyen Yaşar, gelişen kariyerinde yeni başarılar kazanmak için hemen antrenmanlarına yeniden başladığını aktardı.

Gelecek Hedefleri

Emrah, önümüzdeki dönemde yapılacak olan Büyükler Dünya Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor. "İlk hedefim dünya şampiyonasında şampiyon olmak. Sonraki hedefim ise olimpiyatlara katılarak ülkemi temsil etmek," şeklinde konuştu. Ayrıca gençlere spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, sporun hayatına kattığı birçok olumlu yönü de paylaştı.

Akagündüz: Yeni Hedefler Belirledik

Antrenör Serhat Akagündüz ise Emrah ile tanıştıkları günden bugüne kadar kaydedilen gelişmelerden bahsederek, "Emrah 6 yıl önce başladığı sporda tarih yazmaya devam ediyor. Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanması, bizim için ve Şanlıurfa için gurur verici,” dedi. Akagündüz, Emrah ile birlikte belirledikleri yeni hedeflerin dünya şampiyonası ve olimpiyatlar olduğunu sözlerine ekledi.

Bulgaristan'da düzenlenen 22 Yaş Altı Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli...

Bulgaristan'da düzenlenen 22 Yaş Altı Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Emrah Yaşar (solda), yeni hedefini dünya ve olimpiyat şampiyonluğu olarak belirledi. Emrah Yaşar, antrenör Serhat Akagündüz yönetiminde sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal