Emniyet’ten Sarıyer’deki kazıyla ilgili açıklama: Yasal işlem başlatılacak

Sarıyer ilçesinde yapılan kazı çalışması konusunda bir açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanılmadığını ve konuyla ilgili olarak kamuoyunu yanlış yönlendiren kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurdu.

07.11.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 07.11.2022-16:51) Emniyet’ten Sarıyer’deki kazıyla ilgili açıklama: Yasal işlem başlatılacak

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Sarıyer ilçesinde yapılan kazı çalışması konusunda bir açıklama yaptı. Emniyet’ten yapılan yazılı açıklamada  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce elde edilen bilgiler doğrultusunda, organize suç örgütü üyesi yabancı uyruklu Z.B'nin, J.A.B. adına düzenlenmiş sahte Makedonya pasaportuyla ülkeye giriş yaptığının ve kentte bulunduğunun tespit edildiği kaydedildi. 

Sahte kimlik ve pasaport ele geçirildi

Emniyet, yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu kişinin 4 Kasım’da Sarıyer’de düzenlenen operasyon neticesinde yakalandığı ve kişinin ikamet ettiği evde sahte kimlik, pasaport ve dijital materyaller ele geçirildiği vurgulandı.

Emniyet Sarıyer Kazı Açıklaması

Yasal işlem başlatılacak

Emniyet’in yaptığı açıklamada, "İkamet bahçesinde bir şahsın cesedinin gömülü olduğu yönündeki ihbar üzerine, Cumhuriyet savcısı talimatı ile yapılan kazıda herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır. Konuyla ilgili olarak, kamuoyunu yanlış yönlendirenler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehrimizin huzur ve esenliğini korumak amacıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir." ifadelerini yer verildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal