Emniyet Derbi Maçında Beşiktaş Seyircisini Almayacak!

15 Eylül günü oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor derbisi öncesi Emniyet'ten siyah-beyazlı taraftarı üzen açıklama geldi.

12.09.2024-13:56 - (Son Güncelleme: 12.09.2024-13:56) Emniyet Derbi Maçında Beşiktaş Seyircisini Almayacak!

Trendyol Süper Ligi'nde 15 Eylül günü oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor derbi maçında, konuk takımın taraftarı maça alınmayacak.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında kurul üyelerinin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Taraftarı Üzecek Karar

Toplantı sonunda yapılan açıklamada, Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maça ev sahibi Trabzonspor'un isteği üzerine siyah-beyazlı takımın taraftarlarının alınmayacağı duyuruldu.

Trabzonspor'un konuk olduğu derbi maçı 15 Eylül günü saat 20.00'de Papara Park Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmada herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için 1500'ü resmi 750'si özel güvenlik olmak üzere toplam 2250 personel görev yapacak.

Derbi Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş derbi öncesi antrenmanlara başladı. Dün yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık bir şekilde yapıldı. Milli maçlar sebebiyle 6 oyuncusu eksik bir şekilde başlayan antrenmanda teknik direktörün taktik çalışması yaptığı görüldü.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal