Emlak Konut, Düsseldorf'ta Yatırımcıları Bekliyor: Nobel IMMO 24 Fuarı Başlıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO, Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü tanıtmak ve çeşitli yatırım imkânları sunmak amacıyla gerçekleştirilecek olan fuara katılıyor.

25.09.2024-13:25 - (Son Güncelleme: 25.09.2024-13:25) Emlak Konut, Düsseldorf'ta Yatırımcıları Bekliyor: Nobel IMMO 24 Fuarı Başlıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 27-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Nobel IMMO 24 Fuarı’na katılıyor. Bu fuar, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancı yatırımcılara Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü tanıtmak ve çeşitli yatırım imkânları sunmak amacıyla gerçekleştirilecek.


Emlak Konut’un Katkılarıyla Düzenlenen Fuar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın bünyesinde çalışmalarını sürdüren Emlak Konut GYO, sektöre ivme kazandıracak projeleri ile fuarda yer alacak. Nobel IMMO 24 Fuarı, Türk gayrimenkul geliştiricilerinin Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancı yatırımcılara Türkiye’deki gayrimenkul fırsatlarını sunmasına olanak tanıyan önemli bir platform olarak öne çıkıyor.


40’a Yakın Türk Gayrimenkul Şirketi Katılıyor

Düsseldorf’ta gerçekleştirilecek fuara Türkiye’den 40’a yakın gayrimenkul şirketi katılacak. Bu şirketler, Türkiye’nin gayrimenkul sektörüne yönelik tanıtım ve satış çalışmaları yapacak. Almanya’nın bu önemli şehrinde ilk kez düzenlenecek olan Nobel IMMO 24 Fuarı, Türkiye’deki yatırım çeşitliliğini tanıtmak ve yeni fırsatlar sunmak amacıyla önemli bir fırsat sunuyor.


Avrupa’nın Ticari Başkenti Düsseldorf’ta Buluşma

Almanya'nın Düsseldorf'u, Avrupa'nın ticari anlamda önde gelen şehirlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu nedenle, fuarın Avrupa ve Almanya’daki Türk vatandaşları tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Fuar, Emlak Konut GYO’nun katkılarıyla Türkiye merkezli Nobel Şirketler Grubu’nun iştiraki Nobel Messe tarafından düzenleniyor.


Emlak Konut Projeleri Fuarda Tanıtılacak

Emlak Konut GYO, fuarda prestijli projeleriyle yer alacak. Fuarda tanıtılacak projeler arasında, Yeni Fikirtepe, Emlak Konut Çınarköy Evleri, Balıkesir Emlak Konutları, Allsancak, Barbaros 48, Batı Yakası, Evora İzmir, Meydan Başakşehir, Next Level İstanbul, Nişantaşı Koru, Yeni Levent, Tual Asya, Tual Gölyaka, Gölyaka İstanbul, Park Yaşam Antalya ve Nezihpark Bahçekent gibi toplam 16 proje yer alacak. Bu projeler, farklı gelir gruplarına hitap ederek, yatırımcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.


Fuarla İlgili Bilgiler

Fuarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, www.emlakkonut.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 36 55 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal