Emine Erdoğan'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılına Dair Paylaşım: "Yeni Eğitim Yılında Başarı ve Huzur Diliyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, paylaşımında tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı ve huzurlu bir yıl diledi.

09.09.2024-13:44 - (Son Güncelleme: 09.09.2024-13:44) Emine Erdoğan'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılına Dair Paylaşım: "Yeni Eğitim Yılında Başarı ve Huzur Diliyorum"

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından "#OkullarAçılıyor" etiketiyle yaptığı paylaşımda, büyümenin öğrenmeyle başladığını belirterek, yeni eğitim yılının çocukların yüreklerini zenginleştirmesini temenni etti. Ayrıca, öğrencilere ve öğretmenlere başarı ve huzur dileklerini iletti.

Öğrenme ve Başarıya Dair Temenniler

Emine Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Büyümek, öğrenmekle başlar. Yeni eğitim yılının, nice öğrenmelerle çocuklarımızın yüreklerini zenginleştirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Öğrencilere ve öğretmenlere, başarılı ve huzurlu bir yıl geçirmelerini dileyerek, şunları kaydetti:

"Büyümek, öğrenmekle başlar. Yeni eğitim yılının, nice öğrenmelerle çocuklarımızın yüreklerini zenginleştirmesini temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı diliyorum. #OkullarAçılıyor ✏️?"


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal