Emine Erdoğan ve Armanda Begay Arasında Verimli Görüşme

Emine Erdoğan, Arnavutluk'ta Armanda Begay ile bir araya geldi, dostluk ve iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

10.10.2024-19:34 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-19:34) Emine Erdoğan ve Armanda Begay Arasında Verimli Görüşme

Emine Erdoğan'dan Arnavutluk Ziyareti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, resmi temaslar kapsamında Arnavutluk'un başkenti Tiran'ı ziyaret etti. Bu ziyarette, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay'ın eşi Armanda Begay ile buluştu.

Önemli Görüşmeler

Görüşmenin yapıldığı Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nde, Cumhurbaşkanı Begay da hazır bulundu. İki kadın lider arasında gerçekleşen buluşmada, Gönül Elçileri projesi ve koruyucu ailelik konuları ön plana çıktı.

Sosyal Medya Üzerinden Paylaşımlar

Görüşmenin ardından Emine Erdoğan, sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşımlarda bulundu. "Arnavutluk Cumhurbaşkanı'nın kıymetli eşi Armanda Begay ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik." diyen Erdoğan, çevre, sağlık ve eğitim gibi önemli başlıklar üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını vurguladı.

Emine Erdoğan ayrıca, koruyucu aile uygulamaları üzerine Türkiye'de atılan adımları değerlendirdiklerini açıkladı. Güçlü dostluk mesajlarıyla, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da pekişmesini temenni etti.

Teşekkür Mesajı

Görüşme sonrası, Emine Erdoğan, Armanda Begay'a gösterdiği samimi ev sahipliği için teşekkür etti. Türkiye ve Arnavutluk arasındaki dostluğun kalıcı olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay'ın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay'ın eşi Armanda Begay ile bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal