Emeklilerin hesabına tek tek 5.000 TL yatıyor! Mart ayında tıkır tıkır hesabınızda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalarla 2024 yılının emeklilerin yılı olduğunun altını çizmişti. Tam da üstüne Mart ayında 5.000 TL emekli ödemesi yapılacağı paylaştı.

09.03.2024-09:43 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-09:52) Emeklilerin hesabına tek tek 5.000 TL yatıyor! Mart ayında tıkır tıkır hesabınızda

2024 yılının emekli vatandaşların yılı olacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müjde duyuruldu. Emeklilere yönelik farklı çeşitli kampanyalar düzenlenmeye devam edilirken, bir yeni haberin daha müjdesi verildi. Halkbank tarafından emekli vatandaşlara özel bir kampanyaya imza atıldı. Kampanya doğrultusunda emekliler fırsat kapısını yakalayacak! 5.000 TL’lik özel bir kredi paketi hazırlandı. Hemen Halkbank’tan sizlerde 5.000 TL tutarındaki kredinizi çekebilirsiniz.

Emeklilere özel 5.000 TL kredi cepte

Halkbank tarafından emekli vatandaşlara özel olarak yeni bir kredi paketi duyuruldu. Başlatılan kredi paketi doğrultusunda emekli vatandaşlara 5.000 TL’ye kadar nakit kredi sağlanacağı paylaşıldı. Emekli aylığını Halkbank’a taşıyan vatandaşlar, bu krediden anında yararlanabilecek. Acil nakit ihtiyacı alan emekli vatandaşlar için sunulacak olan Halkbank kredisinin faiz oranının 3,85 olduğu belirtilirken, vade sayısının ise 36 olduğu aktarıldı.

Halkbank 5 Bin TL emekli kredisi

302,37 TL ödeyerek krediniz hazır

Halkbank tarafından emekli vatandaşlara özel olarak sunulan bu kredi çeşidinde emekli vatandaşlar 36 ay vadeyle aylık 302,37 TL ödeme yapacak. Böylelikle anında 5.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisine sahip olabilecekler. %3,85 faiz oranıyla sunulan bu kredi için tek yapmanız gereken emekli maaşınızı Halkbank’a taşımanız.

Hemen sizlerle acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için Halkbank’a emekli maaşınızı taşıyabilir, şubeye gitmeden Halkbank mobil üzerinden 5 bin TL’ye varan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Onay almanız sonucunda anında krediniz hesabınıza yatacak ve nakit ihtiyacınızı karşılayabilecekseniz. Üstelik Halkbank’a maaşınızı taşımanız durumunda alacağınız promosyonda oldukça yüksek. Halkbank emekli fırsatları kesinlikle bitmeyecek cinsten. Hemen Halkbank’lı olarak birbirinden güzel fırsatları yakalayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal