Emeklilere büyük fırsat: SGK, SSK, Bağkur Emeklileri Dikkat! Milyonlarca emekliye 50.00 TL verilecek

Halkbank son kampanyasında tüm emeklileri hedef tuttu. Acil nakit ihtiyacı olan emekliler için kolları sıvayan banka, hem şaşırttı hem de cepleri doldurdu.

18.03.2022-10:59 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-14:21) Emeklilere büyük fırsat: SGK, SSK, Bağkur Emeklileri Dikkat! Milyonlarca emekliye 50.00 TL verilecek

Pandemi tüm dünyayı birçok alanda kötü yönde etkiledi. Koronavirüs salgını dışında ekstradan işsizlik de meydana geldi. Ne yapacağını bilemeyen 85 milyon vatandaş, geleceği hakkında düşünmelere b aşladı. Altın ve dolar kuru yükselirken, üzerine market fiyatlarındaki fahiş zam oranları da meydaan gelince vatandaşın canı iyice yandı. Markette raftan aldığını bir ürün marketin kasasına gidine kadar zamlandığı bile oldu. Durum böyle olunca bu durumdan 13,5 milyon emekli en kötü etkilenenlerin arasında yer aldı. 

Halkbank'ın yapmış olduğu kampanya vatandaşı rahatlatacak cinsten. Halkbank, düşük faizli kredi kampanyası başlatan banka, tüm emeklilere 50.000 TL vereceğini açıkladı. 


Faiz oranlarına dibe çekti

Halkbank, acil nakit ihtiyacı çeken vatandaşlar için kolları sıvadı. Düşük faizli kredi nerede? gibi soruları arama motorlarından araştıran vatandaşların karşısına çıkan banka, şaşkına uğrattı. Kampanyaların biri biterken diğeri başladı. Son kampanyasını tüm emekliler için duyuran Halkbank, faiz oranlarını dibe çekti. 

Uzun yıllar çalışarak emeklilik hayali Kuran vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı. Emeklilikte rahat ederim düşüncesi Türkiye'de hayal oldu. İki maaşla geçinmek zorlaşırken, bir tek emekli maaşına mecbur kalan vatandaşların sayısında da artış yaşandı. Mutlu emekli ihtiyaç kredi kampanyasını başlatan Halkbank, herkesi sevince boğdu. 50.000 TL vereceğini ilan eden Halkbank, % 1,69 faiz oranı kullanırken 36 aya varan vade seçeneği sunduğunu açıkladı. Aylık 1.970,47 TL taksit tutarları ödeyerek cebinizi rahatlatırken, tüm borçlardan da kurtulma imkanı yarattı.


Halkbank, bütün emeklileri yakından ilgilendirecek bir işe imza attı. Milyonları kapıda kuyruk ederken, dijital  bankacılık alanında da devrim niteliğine iş yaptı. Salgın döneminde bulaş riskini azaltmayı amaçlayan banka, tüm kredi başvuru işlemlerini mobil bankacılık uygulaması üzerinden de alacağını ilan etti. İsteyenin banka şubesi, isteyenin de mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru yapacağı 50.000 TL kredi kampanyası, vatandaşı rahatlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal