Elite yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Elite 5. sezon gelecek mi?

Dijital yayın yapan platformlardan Netflix'te 2018 yılında izleyicilerle buluşan Elite isimli dizinin yeni sezon bölümleri izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. 4 sezon ekranlara gelen gençlik dizisi Elite'in yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında araştırma yapılırken Netflix tarafından 5. sezonun prömiyer tarihi ile ilgili çok önemli bir bilgi paylaşıldı.

02.04.2022-00:11 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-00:11) Elite yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Elite 5. sezon gelecek mi?

Carlos Montero ile Darío Madrona'nın oluşturduğu gençlik dizisi, Elite ilk kez 2018 yılında Netflix'te yayın hayatına başlamıştı. İspanyol gerilim ve aynı zamanda gençlik drama dizisi olarak yaratılan ve dijital yayın platformunda 4 sezon olarak yayınlanan dizinin yeni sezonu ise merakla bekleniyordu. Son olarak dünyanın en popüler yayın platformu  Netflix, Elite dizisinin 5. sezonuna ilişkin sürpriz bir açıklama yaptı.

Elite yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Elite yeni sezon ne zaman yayınlanacak? 

Netflix'in bir dönem hit olan gençlik dizisi Elite, izlenme rekorları kırmış ve izleyicilerini hem skandal hem de drama hikayesi ile adeta büyülemişti. İspanyol asıllı bir dizi olan Elite, ilk yayın hayatına 2018 yılında başlamıştı.

Elite yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

İlk 4 sezonunda büyük beğeniler alan Elite dizisinin 5. sezonunun çıkıp çıkmayacağını merak eden dizinin müdavimlerini sevindirecek bir gelişme yaşandı. Kurgusal olarak elit bir ortaokul olan Las Encinas'ta geçen ve burs kazanarak okula kaydolan 3 işçi sınıfı ailenin genç öğrencilerinin varlıklı sınıf arkadaşları ile yaşadıkları ilişkileri ele alan Elite'nin 5. sezon ile geri döneceği öğrenildi.

Elite 5. Sezon Gelecek Mi?

Netflix platformu tarafından yapılan bir duyuruda Elite dizinin 5. sezonun hazırlandığı ve 8 Nisan tarihinde ise izleyicilerle buluşturulacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal