Elite 5. sezon oyuncuları kim kimdir? Elite dizisi 5. sezon yayınlandı

Netflix de yer alan Elite dizisinin 5. sezonu yayınlandı. 5.sezonda hangi oyuncular yer almaktadır? Diğer bölümlerinden farkı ne? Elite izleyicileri heyecanla beklediği dizinin 5.sezonuna kavuştu.

09.04.2022-20:26 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-20:26) Elite 5. sezon oyuncuları kim kimdir? Elite dizisi 5. sezon yayınlandı

İnternet hizmetli araçlarda video içerikli, arşivler, yayınlar, yayınlar ve daha geniş kapsamlı bir dizi sunan bir hizmet olan Netflix de yer alan Elite dizisinin 5. sezonu 8 Nisanda sevenleri ile buluştu. 

Elite dizisinin konusu 

ülkenin en seçkin okul tercihi hak kazanan sınıfından gencin gencin eğitimine yer verilmektedir. Üç genç zengin öğrenciler arasında çatışmalar başladı. Bu çatışma da cinayetlere sebebiyet vermektedir. 5 Ekim 2018 de Netflix yayına gönderdiğiniz bir dizi aracılığıyla bir şekilde izleyici kitlesi kazandınız. 5. sınıftansızlıkla 8 Nisan yayına 8 bölümü ile geldi. 

Elite 5 sezon konusu ve oyuncuları 

Las Encinas'ta yeni sömestr; yeni aşk kızlarını, yeni yeni, yeni yasayı ve gizemli suçları da beraberinde getirmekte. Seyirciler bu sezon da daha çok gizeme ve heyecana karışacak. 

Elite dizisinde  Ester Expósito, Danna Paola, Alvaro Rico, Mina El Hammani ve Jorge Lopez 5. sezonda yer almadıklarını duyurdu. 

Eite 5.sezonda yer alacak oyuncular ise ;

Etzan Escamilla (Samu olarak), 

Ömer Ayuso (Ömer), 

Claudia Salas (Rebe), 

Georgina Amorós (Cyetan),

 Carla Diaz (Arı),

 Manu Rios (Patrick),

 Martina Cariddi (Mencia) 

Diego Martin (Benjamin).  

Ayrıca diziye eklenen yeni oyuncularda merak uyandırdı. 

Elite 4. sezonda neler olmuştu? 

 Polo' nun ölümü, Carla, Lu ve Nadia' nın mezun olması ile Las Encinas kapılarını öğrencilerine yeniden açar. Samu, Guzman, Rebeka ve Ander bu sene okumak için çabalarken, aralarına Omar gibi bir gençte ilave olur. 5 genç bu sezon hayatlarının değişmesine neden olacak bir suçta kendilerini bulur. 

Elite 5. sezon oyuncuları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal