Elfsborg Teknik Direktörü Hiljemark'tan Galatasaray Maçı Açıklamaları

İsveç ekibi Elfsborg, Galatasaray'la oynayacağı zorlu maç öncesi görüşlerini paylaştı.

22.10.2024-18:37 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-18:37) Elfsborg Teknik Direktörü Hiljemark'tan Galatasaray Maçı Açıklamaları

Elfsborg'un Galatasaray Maçı Hazırlıkları

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Elfsborg'da teknik direktör Oscar Hiljemark, karşılaşmanın zorluğu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hiljemark: "Yarınki maç, çok zor olacak"

Hiljemark, RAMS Park'ta düzenlenen basın toplantısında, "Bireysel ve kolektif olarak elimizden geleni yapacağız. Sonraki turlara katılmayı amaçlıyoruz ve bunun için stratejik bir plan yapıyoruz," şeklinde konuştu. Ayrıca, Galatasaray'ın hücum hattındaki oyuncuların yeteneklerinin farkında olduklarını belirterek, "Onlara uygun metotlarla karşılık vereceğiz," ifadelerini kullandı.

Larsen: "Kendi oyunumuzu oynayacağız"

Elfsborg'un sağ beki Johan Larsson ise, Galatasaray taraftarının oluşturduğu atmosferin muazzam olduğunu belirtti. "Yarınki maçta kendi oyunumuzu oynayacağız. Atmosfer sert olacak, fakat hazırlıklarımız doğrultusunda sahada varlık göstereceğiz," diyerek düşüncelerini aktardı.

Elfsborg Teknik Direktörü Oscar Hiljemark, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın Galatasaray...

Elfsborg Teknik Direktörü Oscar Hiljemark, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın Galatasaray ile yapacakları maç öncesinde RAMS Park'ta gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal