Elazığ'da Resim Sergisi Açıldı

Elazığ'da Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen resim sergisi, 12. Resim Yarışması'na katılan eserlerle kapılarını açtı.

23.10.2024-18:01 - (Son Güncelleme: 23.10.2024-18:01) Elazığ'da Resim Sergisi Açıldı

Elazığ'da Resim Sergisi Törenle Açıldı

Elazığ, Türkiye - Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından organize edilen resim sergisi, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bir törenle kapılarını açtı. TJK'nın geleneksel olarak düzenlediği "At", "At Sevgisi" ve "At Yarışı" konularını içeren 12. Resim Yarışması'na katılan 514 eser arasından seçilen 39 eser, sanatseverlerle buluştu.

TJK Genel Sekreteri Gülnur Gülerce'nin Açıklamaları

Açılışta konuşma yapan TJK Genel Sekreteri Gülnur Gülerce, yarışmaya yoğun bir katılım olduğunu vurgulayarak, "Sergilenen 39 eser, seçici kurul tarafından değerli bulunmuştur. Bu yarışmanın amacı, topluma, sanata ve at sevgisine katkıda bulunmaktır. Derece alan eserler daha önce Diyarbakır'da sergilendi ve şimdi burada, Elazığ’da sanatseverlerle buluştu," dedi.

Açılış Törenine Katılım

Serginin açılışına Elazığ Vali Yardımcısı Recep Gündüz, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, çeşitli kurum müdürleri, TJK yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gülerce, destek veren herkese teşekkür ederek, bu tür sosyal projelere omuz omuza devam edeceklerinin altını çizdi.

Elazığ'da, Türkiye Jokey Kulübünce (TJK) düzenlenen resim sergisi törenle açıldı. TJK tarafından...

Elazığ'da, Türkiye Jokey Kulübünce (TJK) düzenlenen resim sergisi törenle açıldı. TJK tarafından geleneksel olarak düzenlenen "At", "At Sevgisi" ve "At Yarışı" konulu 12. Resim Yarışması'nda seçici kurul tarafından belirlenen 39 eser, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde sergilendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal