El Kassam Tugayları'ndan İsrail Konvoyuna Pusu: Gazze'de Çatışmalar 349. Gününde

Gazze Şeridi'nde çatışmalar devam ederken, Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, Siyonist güçlerin saldırılarına karşı koymayı sürdürüyor. Tugaylar, 349. günde de düşman güçlerine karşı önemli operasyonlar gerçekleştirdi.

21.09.2024-11:50 - (Son Güncelleme: 21.09.2024-11:50) El Kassam Tugayları'ndan İsrail Konvoyuna Pusu: Gazze'de Çatışmalar 349. Gününde

El Kassam Tugayları'na bağlı askeri medya, Refah bölgesinde Kuveyt Hastanesi'nin batısında, bir telekomünikasyon şirketi civarında Siyonist araç konvoyuna pusu kurulduğunu bildirdi. Yayınlanan askeri rapora göre, mücahitler saldırı hattından dönerken, düşman zırhlı personel taşıyıcılarına (ZPT) ağır darbeler indirmeyi başardı.

Zırhlı Araçlar Havaya Uçuruldu

El Kassam güçleri, Siyonist araç konvoyuna yönelik saldırıda iki "Şevaz" roketi kullanarak bir ZPT'yi imha etti. Aynı saldırıda, ikinci ve üçüncü ZPT'ler de "Yasin 105" ve "Tandum" mermileriyle hedef alınarak zarar gördü.

Saldırının Görüntüleri Yayınlandı

El Kassam Tugayları, Refah'ta Kuveyt Hastanesi'nin batısında bulunan telekomünikasyon şirketi çevresinde düşman araçlarına yönelik saldırının görüntülerini de yayınladı. Görüntülerde, mücahitlerin yola yerleştirdiği bir "Shawaz" cihazı ile bir Nimr ZPT'yi hedef alarak imha ettiği ve diğer ZPT'lerin de etkisiz hale getirildiği anlar yer alıyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal