El Classico’da kazanan son saniyede belli oldu: Real Madrid Barcelona karşısında Bellingham ile güldü

İspanya La Liga’da 32. haftanın en önemli maçında Real Madrid Barcelona’yı konuk etti. Ev sahibi ekip El Classico’dan Jude Bellingham’ın son dakikada attığı golle 3-2 galip geldi.

22.04.2024-11:33 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-17:35)

Tüm dünyanın merakla takip ettiği El Classico mücadelesinde Real Madrid Barcelona’yı konuk etti. Dev maçta gülen taraf 3-2’lik skorla Real Madrid oldu. Maçta Real Madrid’in gollerini Vinicius, Lucas Vazquez ve Jude Bellingham atarken Barcelona’nın gollerini ise Andreas Christensen ve Fermin Lopez attı. 

El Classico’da gol düellosu

La Liga'nın 32. haftasındaki mücadelede Real Madrid ile Barcelona, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Maç başladığı gibi hızlı bir tempoya sahne oldu. 6. dakikada Raphinha'nın asistinde Andreas Christensen, Barcelona'yı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Ancak Real Madrid, 18. dakikada Junior Vinicius'un penaltı golüyle skoru 1-1'e getirerek eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 

El Classico’da kazanan son saniyede belli oldu: Real Madrid Barcelona karşısında Bellingham ile güldü

İkinci yarıda da tempo düşmedi. 69. dakikada Fermin Lopez'in golüyle Barcelona tekrar öne geçti (1-2). Ancak Madrid, hemen cevap verdi ve 73. dakikada Lucas Vazquez'in golüyle skoru 2-2'ye getirdi. Maçın son dakikalarında ise Jude Bellingham'ın attığı golle Real Madrid 3-2 öne geçti ve maçı kazandı. Bu sonuçla Real Madrid, zorlu mücadeleden galip ayrıldı. 

Öte yandan, milli oyuncu Arda Güler, maç kadrosunda olmasına rağmen forma şansı bulamadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal