Ekonomi Haberleri

BORSA

Bist100 8767.63₺ % 0.57 Düşük : 8,695.39₺ Yüksek : 8,777.07₺
Dolar 32,34₺ % -0,02 Düşük : 32.19₺ Yüksek : 32.39₺
Euro 35,11₺ % -0,26 Düşük : 35.03₺ Yüksek : 35.21₺
Gram Altın 2.238,36₺ % -0,23
Çeyrek Altın 4.046,48₺ % 0,12
Döviz Cinsi Alış ₺ Satış ₺
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 41.00 ₺ 41.41 ₺
Euro Euro 35.07 ₺ 35.42 ₺
ABD Doları ABD Doları 32.34 ₺ 32.66 ₺
İsviçre Frangı İsviçre Frangı 36.44 ₺ 36.81 ₺
Japon Yeni Japon Yeni 0.21 ₺ 0.22 ₺

Döviz Çevirici

1000 TL'niz Geçen Hafta Ne Oldu?
  • 1055,03 ₺ %5,50 BIST
  • 1013,54 ₺ %1,35 DOLAR
  • 1033,33 ₺ %3,33 EURO
  • 1000,00 ₺ %0,00 ALTIN
Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber QNB Finansbank tarafından verildi. Kimlik numarasıyla 40.000 TL’ye kadar kredi verileceği paylaşıldı. Artık oradan buradan borç istemenize gerek yok.
Oradan buradan borç isteme devri geride kaldı! 40...

Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber QNB Finansbank tarafın...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Verimlilik Artırıcı Proje (VAP) Destek Programı kapsamında, 2024 yılı başvuruları tarihi için 15 Nisan'dan itibaren alınmaya başlanacağını açıkladı. İşte detaylar…
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ‘Verimlilik Ar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Verimlilik Artırıcı Proje (VAP) Destek...

Asgari ücretli vatandaşın yüzünü güldürecek yeni bir promosyon anlaşması daha duyuruldu. Neredeyse bir maaş ikramiye hesaplara yatırılacak.
Asgari ücretle çalışan vatandaş derin bir nefes al...

Asgari ücretli vatandaşın yüzünü güldürecek yeni bir promosyon anlaşması da...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi faizleri ve diğer konularla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz kredi politikasında kaynağın üretime gitmesinden yanayız. Bunun için tedbirler aldık, gerekirse ilave tedbirler alacağız"  diye konuştu.
Bakan Şimşek’ten kritik kredi açıklaması: ‘İlave t...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi faizleri ve diğer konularla il...

Bağ-Kur’a bağlı olarak çalışan esnaflar için erken emeklilik fırsatı ortaya çıktı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yapılacak yeni düzenleme ile emeklilik yaşının erkeklerde 60’a, kadınlarda ise 58’e düşeceğini belirtti. İşte detaylar…
1 milyon vatandaş için erken emeklilik fırsatı: Ba...

Bağ-Kur’a bağlı olarak çalışan esnaflar için erken emeklilik fırsatı ortaya...

Yatırımcıların gözdelerinden olan dolar kuru ile ilgili olarak Ekonomist Evrim Devrim Zelyut’tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Zelyut, doların düşeceği tarihi açıkladı. Detaylar haberimizde…
Ekonomi uzmanından dikkat çeken açıklama: Doların...

Yatırımcıların gözdelerinden olan dolar kuru ile ilgili olarak Ekonomist Ev...

Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişi hakkında araştırmalar devam ediyor. Büyük ikramiyeyi kazanmanın hayalini kuran vatandaşlar çekiliş tarihini ve sonuçlarını öğrenmek için 16 Mart 2024 Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı terimlerini sorguluyor. Peki Çılgın Sayısal Loto çekildi mi, sonuçları ne zaman açıklanacak? 16 Mart 2024 Çılgın Sayısal Loto ne kadar devretti? Soruların yanıtı haberimizde…
Çılgın Sayısal Loto çekildi mi, sonuçları ne zaman...

Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişi hakk...

Altın fiyatları, hafta içinde yaşadığı yükselişi hafta sonunda da devam ettiriyor. Hareketli bir gün geçiren gram ve çeyrek altının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki Altın fiyatları rotayı yukarı çevirdi: Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 16 Mart 2024 güncel altın fiyatları…
Altın fiyatları rotayı yukarı çevirdi: Gram altın...

Altın fiyatları, hafta içinde yaşadığı yükselişi hafta sonunda da devam ett...

Savuma sanayisinde sınır tanımayan Türk şirketler yeni oyuncaklarını görücüye çıkardı. ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasında meraklılarına görüntü verdi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni oyuncakları ‘‘Ser...

Savuma sanayisinde sınır tanımayan Türk şirketler yeni oyuncaklarını görücü...

Bu ay Ramazan alışverişi yapacak olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Bankalar peş peşe fırsatları duyururken, yeni fırsat ING Bank tarafından paylaşıldı.
Ramazan alışverişi yapan hanelere 800 TL iade edil...

Bu ay Ramazan alışverişi yapacak olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. B...

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi dar gelirli olan vatandaşlara yönelik yardımlar hız kesmeden devam ederken, PTT’den yeni bir destek ödemesi yapılacağı duyuruldu. 1900 TL’ye kadar her haneye yardım desteği sağlanacak.
PTT her haneye 1900 TL yardım yapacak! A’DAN Z’YE...

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi dar gelirli olan vatandaşlara yöne...

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar en çok Altın fiyatlarına yansıdı. Üst üste zam gelen altın, sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşın tepki gösterdiği altın fiyatlarına uzman isim İslam Memiş’ten açıklama geldi. Peki gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında artış devam edecek mi? İşte altın hakkında merak edilenleri sizin için derlerdik.
Hızlı kredi ihtiyacı olan vatandaşlara Garanti, Ing ve Akbank’tan müjdeli haber duyuruldu. Bayrama özel kredi fırsatı sunulacağı açıklandı. Özel olarak sunulan bu kredi fırsatıyla 60.000 TL’ye kadar tek şartla krediniz cebinizde.
3 farklı bankadan 60.000 TL’ye kadar DÜŞÜK FAİZLİ...

Hızlı kredi ihtiyacı olan vatandaşlara Garanti, Ing ve Akbank’tan müjdeli h...

Bankalar, son dönemde artan döviz kurlarıyla ilgili olarak vatandaşlara bir uyarıda bulundu. Bu uyarıda, bireysel krediler ve kredi kartlarından çekilen nakit avanslarla dolar alınmaması gerektiği vurgulandı. Bankalar, bu tür işlemlerin yapılması durumunda yaptırım uygulanacağını belirtti.
Bankalardan art arda uyarı: “Altın ve doların soru...

Bankalar, son dönemde artan döviz kurlarıyla ilgili olarak vatandaşlara bir...

Çalışan kadınlar doğum izni sonrasında yarı zamanlı çalışma seçeneğine geçiş sağlayabiliyorlar. İşverenler genellikle bu durumda maaşın yarısını öderken, İŞKUR ise kalan maaşı tamamlıyor. Yeni projeyle annelere aylık 18.426 TL ödeme alıyor.
Yarım gün çalışılacak; 18.426 TL hesaba yatırılaca...

Çalışan kadınlar doğum izni sonrasında yarı zamanlı çalışma seçeneğine geçi...

Bu sene içerisinde emekli vatandaşlar 3.000 TL tutarında bayram ikramiyesi ödeneceği duyuruldu. Ramazan ve Kurban Bayramı’nda ödenecek 3.000 TL’ye ek olarak o belediyeye bağlı olan emekliler 1.500 TL ek ödeme daha alacak.
Emekli bayram promosyonuna ek ödeme yapılacağı duy...

Bu sene içerisinde emekli vatandaşlar 3.000 TL tutarında bayram ikramiyesi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın Mart ayında yapılacak sosyal yardım ödemeleri hakkında yaptığı açıklamanın ardından yaşlı aylığı ve engelli maaşı yatma tarihleri merak konusu oldu. Peki Yaşlı ve engelli maaşı hangi tarihte yatacak? 16 Mart 2024 Engelli ve yaşlı aylığı nasıl alınır? İşte detaylar…
Yaşlı ve engelli maaşı hangi tarihte yatacak? 16 M...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın Mart ayında yapıl...

Özellikle son dönemler içerisinde faizsiz kredi fırsatları birçok vatandaş tarafından büyük bir merakla araştırılırken; bu fırsatlara bir yenisi daha eklendi. Akbank sıfır faizle ihtiyaç kredisi sunacağını duyurdu. Son saatlere girilen kredi kapsamında, başvuran ödemesini alınacak!
SIFIR FAİZLİ ihtiyaç kredisi fırsatı Akbank’tan du...

Özellikle son dönemler içerisinde faizsiz kredi fırsatları birçok vatandaş...

SGK Uzmanı İsa Karakaş, emeklilere yönelik seyyanen zam ve 3600 ek gösterge gibi konularda önemli açıklamalarda bulundu. Ankara'dan gelen son kulis bilgilerini paylaşan Karakaş, emeklilere yönelik seyyanen zam konusunda son haftalara girildiğine dikkat çekti. Karakaş, "Emeklilere yönelik benim öngörüm, seçim gününe kadar bir düzenleme yapılabilir" şeklinde konuştu.
Bu tarihi kaçırmayın! Emekliye seyyanen zamda yeni...

SGK Uzmanı İsa Karakaş, emeklilere yönelik seyyanen zam ve 3600 ek gösterge...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, faiz kararını 21 Mart Perşembe günü açıklayacak. Banka, bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 45 seviyesinde sabit tutmuştu.
TCMB duyurdu: Faiz kararı 21 Mart Perşembe günü aç...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, faiz karar...

Turizm sezonu açılmaya başladı. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'dan erken rezervasyon satışlarında patlama yaşandığını belirtti. Almanların bu sene Türkiye'yi tercih etmede İspanya'yı geride bıraktığının altını çizdi. Verilere bakıldığında 4 milyon Alman Türkiye’yi ziyaret edeceğini ifade ediyor. İşte detaylar…
Türkiye’nin turizminde Rusların tahtı sallanıyor!

Turizm sezonu açılmaya başladı. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler...

Son dört ayın zirvesine ulaşan petrol fiyatlarının ardından akaryakıt fiyatlarında çifte zam geldi. Araç sahipleri hem benzine hem de motorine gelen zammın ardından güncel akaryakıt fiyatları hakkında 16 Mart 2024 Cumartesi günü araştırmalara başladı. Peki Benzin ve motorin fiyatlarına indirim var mı? Akaryakıt fiyatları zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte ayrıntılar…
Benzin ve motorin fiyatlarına indirim var mı? Akar...

Son dört ayın zirvesine ulaşan petrol fiyatlarının ardından akaryakıt fiyat...

Merkez bankası tarafından alınan yeni kararla birlikte mevduat faiz oranlarını %53’e dayandı. 150.000 TL’nin 3 aylık getirisi hesaplandı. 18.677 TL ödeme alabilirsiniz!
150.000 TL’si olan 18.677 TL’nin sahibi olacak! 15...

Merkez bankası tarafından alınan yeni kararla birlikte mevduat faiz oranlar...

Türkiye dünyada en çok altın rezervine sahip ülkeler sıralamasında bir basamak yükselerek Tayvan’ı geçmiş oldu.Türkiye en yüksek altın rezervine sahip olan ülkeler sıralamasında bir basamak yukarıya çıktı. WGC'nin yayımladığı rapor doğrultusunda, ülkemizin sahip olduğu altın rezervleri 431,1 ton olarak belirtildi.ABD 8.133,5 ton rezervle ilk sırada bulunurken, Almanya 3.358,5 ton ile onu ikinci basamakta izleyen ülke konumunda. IMF 2.814,0 ton ile üçüncü sırada gelirken bu ilk 3 basamak bir önceki dönemle aynı kalmaya devam ediyor.İlk çeyreğe bakıldığında Merkez Bankaları toplam altın rezervlerini 84 ton altınla artırdı. Net satın alma oranı bir önce çeyreğe nazaran iki kattan çok yükselirken, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 29 daha düşük seyretti.WGC verilerine göre, en büyük altın rezervine sahip ülkelerin sıralaması şöyle:
Dünyada altın rezervinde en iyi ülkeler belli oldu...

Türkiye dünyada en çok altın rezervine sahip ülkeler sıralamasında bir b...

Faturalarında düzenli ödeme yapan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Su, elektrik, doğalgaz, internet, cep telefonu fark etmez! Çıkan yeni kararla kredi kartıyla fatura ödeyenler 500 TL para iadesini kapacak.
Faturanın köşesinde adınız yazıyorsa 500 TL iadeni...

Faturalarında düzenli ödeme yapan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Su, e...

Merkez Bankası'nın Resmi Gazete'ye yayımladığı düzenlemeye göre; Kredi kartlarında nakit avans çekiminde uygulanan faiz oranı yüzde 5'e çıkarıldı. İşte detaylar...
Merkez Bankasından Kredi Kartlarına yeni düzenleme...

Merkez Bankası'nın Resmi Gazete'ye yayımladığı düzenlemeye göre; Kredi kart...

2023 - 2024 yılında düzenli olarak yatırılan burs destekleri, üniversite öğrencilerinin hesabına tek tek yatırıldı. TC kimlik numarasına göre öğrenciler, hesapları üzerinden burs desteklerini çekebilecekler.
Öğrencilerin burs desteği hesaplarına yatırıldı! Ö...

2023 - 2024 yılında düzenli olarak yatırılan burs destekleri, üniversite öğ...

Türkiye, küresel ticaret konusunda daha ön planda olmak için Irak ile görüşmelere devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak ile yapılan görüşmelerin çok ciddi boyutlara ulaştığını söyleyerek, yıl içerisinde oradaki inşaatlara başlayacaklarını ifade etti. İşte detaylar…
Küresel ticaret yönünü Türkiye’ye çeviriyor: ‘Görü...

Türkiye, küresel ticaret konusunda daha ön planda olmak için Irak ile görüş...

Akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz günlerde alınan zam haberi bugün resmiyet kazandı. Buna göre hem benzine hem de motorine 1 liranın üzerinde zam yapıldı. İşte 15 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları…
Depolar artık daha pahalıya dolacak: Benzin ve mot...

Akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz günlerde alınan zam haberi bugün resmiyet...

Emekliler için maaş ve bayram ikramiyesi zamlarının ardından yeni bir düzenleme daha yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sağladığı elektrik, gıda, doğal gaz gibi desteklerden en düşük emekli maaşı alan vatandaşların da faydalanması planlanıyor. Bunun için tüm sosyal destekler ‘’emekli kart’’ adı altında bir araya getirilecek. İşte detaylar…
Düşük gelirli emeklilere müjde: En düşük maaş alan...

Emekliler için maaş ve bayram ikramiyesi zamlarının ardından yeni bir düzen...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), piyasa katılımcıları anketini yayımladı. Yayımlanan ankette enflasyon beklentisi yüzde 42,96'dan yüzde 44,19'a yükseldi. Dolar/TL beklentisi ise 40,02'den 40,53'e ulaştı. İşte detaylar…
Merkez Bankası açıkladı: Enflasyon ve dolar beklen...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), piyasa katılımcıları anketini ya...

İhtiyaç sahipleri, her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen evde bakım maaşının hesaplarına yatıp yatmadığını merak ediyor. 15 Mart 2024 Cuma günü de evde bakım yardımı yatan iller listesi araştırılmaya devam ediyor. Peki Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım yardımı ne kadar? İşte detaylar…
15 Mart 2024 evde bakım maaşı yatan iller listesi:...

İhtiyaç sahipleri, her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından öde...

Altın piyasasında son günlerde yaşanan önemli gelişmeler, yatırımcıların ve uzmanların dikkatini çekiyor. Altın, dokuz gün üst üste getiri sağlayarak son 50 yıldaki en önemli yükseliş serilerinden birini yaşadı. Bu süreçte altın, yatırımcıların ilgisini ve güvenini kazanarak değer kazanmaya devam etti.
Piyasada dengeler değişti: Gümüş altını geride bır...

Altın piyasasında son günlerde yaşanan önemli gelişmeler, yatırımcıların ve...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine yönelik önemli bir destek programının hayata geçirildiğini duyurdu. Bakan Göktaş, bu kapsamda bu ay içerisinde toplamda 4,2 milyar TL'lik Evde Bakım Yardımı'nın hesaplara yatırılmaya başlandığını belirtti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan destek progra...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan t...

Türkiye, enerji piyasasındaki rolünü dev adımlarla değiştirerek önemli bir oyuncu haline geliyor. Son dönemde enerji koridoru gibi ifadelerle sıkça anılan ülke, 2050 yılına gelindiğinde doğal gaz üretiminde ciddi bir artış öngörülüyor. Gaz İhraç Eden Ülkeler Forumu'nun (GECF) son raporunda yapılan değerlendirmeye göre, Türkiye'nin 2050 itibarıyla doğal gaz üretiminin 13 milyar metreküpe ulaşması bekleniyor.
GECF’den Türkiye üretim hedefi raporlandı: “13 mil...

Türkiye, enerji piyasasındaki rolünü dev adımlarla değiştirerek önemli bir...

Yüksek maaşla iş sahibi olmak isteyenler için harika haber duyuruldu. Yüksek maaşla personel alımı yapılacak. 3 farklı iş için başvuru ekranı açıldı. Tüm şartlar, koşullar belli oldu…
Bu koşulları sağlayan paraya para demeyecek! Yükse...

Yüksek maaşla iş sahibi olmak isteyenler için harika haber duyuruldu. Yükse...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin büyüme tahmininde önemli bir revizyon yaparak iyimser bir tablo çizdi. Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesinin yanı sıra not görünümünü de 'durağandan' 'pozitif'e çıkarmasıyla dikkatleri üzerine çeken Fitch, bu sefer de ekonomik büyüme beklentisini revize etti.
Fitch’in Türkiye raporu tekrar ‘olumlu’ geldi: Bü...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin büyüm...

İŞKUR tarafından yıl içerisinde birçok aktif iş gücü programı yürütülmeye devam ediliyor. Bu defa müjdeli haber Bursa’da kadınlara verildi! 18 altı 35 yaş üstü kadınlar, aylık 25.000 TL’nin sahibi olacak.
İŞKUR’a böyle avantaj daha sonra gelmez! KADIN ÇAL...

İŞKUR tarafından yıl içerisinde birçok aktif iş gücü programı yürütülmeye d...

Emekli vatandaşlara yeni promosyon+ kredi haberi Ziraat Bankası tarafından verildi. Ziraat Bankası emekli vatandaşlara düz 20.000 TL ödeme yapacak.
Emeklilere büyük müjde Ziraat Bankası’ndan verildi...

Emekli vatandaşlara yeni promosyon+ kredi haberi Ziraat Bankası tarafından...

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) şubatta bir önceki aya göre yüzde 7,18 yükselirken, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 58,29 artış gösterdi. Deniz ürünlerinde artış yaşanırken bitkisel ürünlerde de düşüş mevcut.
TÜİK şubat ayına ait Tarım ÜFE verilerini açıkladı...

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) şubatta bir önceki aya gör...

Emekli vatandaşlara müjdeli haber sadece bakanlıklardan değil belediyeler tarafından da veriliyor. Belediyeler sosyal medya hesaplarında peş peşe ek ödemeleri ve indirimleri duyuruyor. İşte emekli vatandaşlara 1.500 TL+ %25 su faturasında indirim kampanyasının detayları…
Emekli vatandaşlara 1.500 TL + %25 su faturasında...

Emekli vatandaşlara müjdeli haber sadece bakanlıklardan değil belediyeler t...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla AFAD tarafından hayata geçirilen kira ve barınma yardımının uzatılıp uzatılmadığı merak ediliyor. Peki AFAD kira yardımı uzatıldı mı, ne zaman bitecek? 2024 depremzedelere kira yardımı ne kadar? Konu hakkında merak edilenler haberimizde…
AFAD kira yardımı uzatıldı mı, ne zaman bitecek? 2...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak...

Üniversite öğrencilerine özel yeni bir destek paketi daha duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yanı sıra belediyeler de işe el attı. 1.500 TL ulaşım desteği sağlanacak.
Başvuran öğrenci her ay 1.500 TL desteği kapacak!...

Üniversite öğrencilerine özel yeni bir destek paketi daha duyuruldu. Aile v...

Ramazan ayı içerisinde belediyelerden peş peşe sosyal destek ödemeleri konusunda açıklamalar yapılıyor. Bu defa açıklamalara bir yenisi daha eklenerek, o belediyenin Belediye Başkanı müjdeyi verdi. Vatandaşlara Ramazan ayında 1.000 TL ek ödeme yapacağını açıkladı.
Ramazan ayında gelen geçen 1000 TL’sini alacak! Ye...

Ramazan ayı içerisinde belediyelerden peş peşe sosyal destek ödemeleri konu...

Altın fiyatlarının haftanın son işlem gününde ne durumda olduğu yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Gram, çeyrek, cumhuriyeti altını güncel fiyatlarını merak edenler 15 Mart 2024 tarihli haberimize bakabilirler.
Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün gram,...

Altın fiyatlarının haftanın son işlem gününde ne durumda olduğu yatırımcıla...

Borsa İstanbul, günü yüzde 0,30 değer kaybederek düşüşle kapattı. İşte detaylar...
Borsa günü rekorlardan uzak düşüşle kapattı

Borsa İstanbul, günü yüzde 0,30 değer kaybederek düşüşle kapattı. İşte deta...

Ünlü banka JP Morgan, ons altın fiyatının bu yıl içerisinde 2500 dolara ulaşacağı tahmininde bulundu. Küresel Emtia Araştırma Başkanı Natasha Kaneva, altındaki yükseliş beklentilerinin sebebinin piyasadaki heyecan durumundan kaynaklandığını dile getirdi.
JP Morgan’dan dikkat çeken altın tahmini: ‘’2500 d...

Ünlü banka JP Morgan, ons altın fiyatının bu yıl içerisinde 2500 dolara ula...

Info

Ekonomi Haberleri, Son Ekonomi Gelişmeleri, Ekonomide Son Dakika Haberleri, Güncel Piyasa Bilgileri, Borsa Haberleri ve İş Dünyası Haberler haber365.com.tr'de