Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Neden öldürüldü?

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinin Kaymakamı Mesut Coşkun bugün evinde ölü olarak bulundu. Polis, Coşkun’un ölüm nedenini araştırıyor. Peki Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Neden öldürüldü? İşte Mesut Coşkun hayatı ve biyografisi…

05.02.2024-12:31 - (Son Güncelleme: 05.02.2024-12:31) Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Neden öldürüldü?

Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun’un evinde ölü olarak bulunması gündeme bomba gibi düştü. Polis, Mesut Coşkun’un neden öldüğünü araştırmaya devam ederken vatandaşlar da olay hakkındaki gelişmeleri takip ediyor. Peki Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Neden öldürüldü?

Mesut Coşkun neden öldürüldü?

Ekinözü ilçesinde meydana gelen olayda, 31 yaşındaki Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun'un şoförü, sabah rutin görevi olan kaymakamı makama götürmek için konuta gitti. Ancak Coşkun'a ulaşamayan şoför, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, kaymakamın konutuna giriş yaptığında, Mesut Coşkun'un silahla kafasından vurulmuş bir halde bulunduğunu tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Coşkun'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından Coşkun'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaymakamın ölümüyle ilgili detayları aydınlatmak için soruşturma başlattı.

Mesut Coşkun

Mesut Coşkun kimdir?

Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun 1993 yılında Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde dünyaya geldi. 

Mesut Coşkun, eğitim hayatına memleketi Kırıkkale'de başladı ve ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu. 2018 yılında T.C İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri olarak göreve başladı. Kaymakamlık mesleğine Çanakkale Valiliği Kaymakam Adayı olarak atandı.

Mesleki kariyerine Afyonkarahisar-Dazkırı ve Burdur-Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekilliği stajı yaparak devam etti. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesi ile tamamlayarak Kastamonu-İhsangazi ve Artvin-Kemalpaşa ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

Mesut Coşkun, 23 Ağustos 2023 tarihinde 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilçenin Kaymakamı olarak atanarak 7 Eylül 2023 tarihinde görevine başladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal