Edirnekapı Surlarında Güvenlik Önlemi: Demir Bariyerler Kuruldu

İstanbul'daki trajik olay sonrası Edirnekapı surlarına çıkan merdivenler demir bariyerlerle kapatıldı. Güvenlik önlemleri artırıldı.

10.10.2024-16:15 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-16:15) Edirnekapı Surlarında Güvenlik Önlemi: Demir Bariyerler Kuruldu

Edirnekapı Surlarında Yeni Güvenlik Önlemleri

İstanbul'da yaşanan üzücü bir olay sonrası Edirnekapı surlarına çıkan merdivenler, güvenlik amacıyla demir bariyerlerle kapatıldı.

Olayın Arka Planı

4 Ekim tarihinde meydana gelen trajedi, 19 yaşındaki Semih Çelik'in iki genç kızı, aynı yaştaki Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'i öldürmesinin ardından intihar etmesiyle gerçekleşti. Bu olayın ardından polis ekipleri, Edirnekapı surlarının çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.

Merdivenlerdeki Güvenlik Önlemleri

Güvenlik güçleri, Edirnekapı surlarına çıkan merdivenlerin önünü kapatan demir bariyerlerle bölgeyi daha güvenli hale getiriyor. Aynı zamanda, olay yerine uğrayan bazı vatandaşlar karanfil bırakarak anma etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Vatandaşların Tepkileri

Söz konusu olaydan etkilenen bölgede yaşayan bazı vatandaşlar, surların önünde anma yapmakta ve hikayeyi belgelemek için fotoğraf ve video çekiminde bulunmaktadır.

İstanbul'da saldırgan Semih Çelik'in 2 genç kızı öldürdükten sonra intihar ettiği Edirnekapı...

İstanbul'da saldırgan Semih Çelik'in 2 genç kızı öldürdükten sonra intihar ettiği Edirnekapı surlarına çıkan merdivenler, güvenlik önlemleri kapsamında demir bariyerlerle kapatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal