Edirne'deki Okul Polisi Uygulaması Öğrencilere Güven Veriyor

Edirne'de 'okul polisi' uygulaması, öğrenci ve velilere güvenli bir ortam sağlıyor.

08.10.2024-10:22 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-10:22) Edirne'deki Okul Polisi Uygulaması Öğrencilere Güven Veriyor

Edirne'de Okul Güvenliği için Yenilikçi Adım

Edirne'de, çocukların güvenliğini artırmak amacıyla "okul polisi" ekipleri, okulların önlerinde ve çevresinde aktif denetimlerini sürdürüyor. Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehir merkezindeki okullarda sabah saatlerinde 53 ekip ve 106 personel ile görevli olan bu ekipler, şüpheli durumlara karşı dikkatini artırarak güvenliği sağlıyor.

Okul Önlerinde Güvenli Girişler

Kırmızı yelekli "okul polisi" ekipleri, öğrencilerin okullara güvenli bir biçimde giriş yapmalarını sağlarken, aynı zamanda trafik akışını da düzenliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından Edirne Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 54 yeni araç, ekiplerin operasyonlarını daha etkili yürütmelerine yardımcı oluyor.

Öğrencilerle Samimi İletişim

Yeni araçlarla tanışan öğrenciler, polis ekipleriyle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Bazı öğrenciler, meraklı bakışlarla yeni araçlara binme şansı bulurken, veliler cep telefonlarıyla bu anları ölümsüzleştirerek fotoğraf çekti.

Velilerden Destek Dolu Yorumlar

Plevne İlkokulu'na çocuğunu getiren Emre Yanık, "Okul önünde 'okul polisi' görmekten çok mutluyuz. Edirne Emniyetinin çalışmaları sayesinde hem çocuklarımız hem de şehirimiz güvende. Sabah giriş saatlerinde polis desteği trafikte büyük bir öneme sahip. Bu uygulamadan dolayı polis ekiplerine teşekkür ederiz," ifadelerini kullandı.

Bir diğer veli Sercan Eren ise, "Öğrencilerin sabahları polis gözetiminde okula girmesi güven veriyor. Bu uygulamayı tüm veliler destekliyor çünkü okul önlerinde bazen sorunlar yaşanabiliyor. Uygulamanın devam etmesini diliyoruz," şeklinde konuştu.

Edirne'de

Edirne'de "okul polisi" ekipleri, okulların önlerinde ve civarında denetimlerini sürdürüyor. Edirne Emniyet Müdürlüğünün, kent merkezindeki okullarda öğrenciler sabah derse girmeden önce görevlendirdiği 53 ekip, 106 personelle şüpheli görülenlere göz açtırmıyor. Kırmızı yelekli "okul polisi" ekipleri, öğrencilerin okullara girişlerini güvenli şekilde sağlıyor, trafik akışını düzenliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal