Edin Visca'dan Kırmızı Kart Üzüntüsü: Beşiktaş Maçı Sonrası Özür Diledi

Trabzonspor’un deneyimli futbolcusu Edin Visca, Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş ile oynanan ve 1-1 berabere biten maçta yaşadığı kırmızı kart sonrası camiadan özür diledi. Maçın henüz başında kırmızı kart gören Visca, yaptığı sert müdahale sonrasında oyundan atılmış ve takımını 10 kişi bırakmıştı.

16.09.2024-15:57 - (Son Güncelleme: 16.09.2024-15:57) Edin Visca'dan Kırmızı Kart Üzüntüsü: Beşiktaş Maçı Sonrası Özür Diledi

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Beşiktaşlı oyuncu Rafa Silva’ya arkadan yaptığı sert müdahale sonrası hakem, pozisyonu VAR yardımıyla izleyerek Edin Visca’ya kırmızı kart gösterdi. Bu durum Trabzonspor’u zor durumda bırakırken, maçın geri kalanında bir kişi eksik oynamak zorunda kalan Karadeniz ekibi, sahadan bir puanla ayrılabildi.

Edin Visca'dan Özür Mesajı

Maç sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Edin Visca, yaptığı hatadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. İşte Bosnalı futbolcunun açıklamaları:

"Değerli Trabzonspor Camiasına,
Öncelikle Beşiktaş maçında yaşanan talihsiz olay nedeniyle derin bir üzüntü içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum. Takımıma en yüksek katkıyı verme hırsıyla başladığım maçta, talihsiz bir şekilde gördüğüm kırmızı kartla sahadaki arkadaşlarımı zor durumda bıraktım. İstemeden yaptığım bu hata için tüm camiamızdan, teknik ekipten ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum."


Trabzonspor'a Zor Maç

Edin Visca'nın erken gördüğü kırmızı kart sonrası, Trabzonspor kalan süreyi 10 kişiyle oynamak zorunda kaldı. Beşiktaş karşısında zor anlar yaşayan bordo-mavililer, maçı 1-1 tamamlayarak sahadan bir puanla ayrıldı. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu açıklamalarında takımın gösterdiği mücadeleye övgüde bulunurken, Visca’nın hatasının telafi edilebileceğini belirtti.

Trabzonspor camiası ise Visca’nın hatasını anlayışla karşılarken, tecrübeli oyuncunun bir sonraki maçlarda takımına katkı sağlaması bekleniyor.

Maç Sonucu: 1-1 Beraberlik

Zorlu Beşiktaş maçından bir puanla ayrılan Trabzonspor, Süper Lig’deki puanını artırırken, Edin Visca’nın bir sonraki maçta cezalı olması, teknik heyeti yeni taktiksel düzenlemelere iteceğe benziyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal