Ece Ronay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ece Ronay gözaltına mı alındı, neden alındı? Ece Ronay hayatı ve biyografisi

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay gözaltına alındı. Yaşanan bu gelişme sonrasında Ece Ronay’ın hayatı ve kariyeri merak edildi. Peki Ece Ronay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ece Ronay gözaltına mı alındı, neden alındı? İşte Ece Ronay hayatı ve biyografisi…

15.12.2023-16:46 - (Son Güncelleme: 15.12.2023-16:46)

Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı taciz skandalıyla gündeme gelen Sosyal Medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay gözaltına alındı. Geçtiğimiz günlerde Ece Ronay’ın eski eşinin araçlarının yer aldığı oto galerinin ve sonrasında Ece Ronay’ın güzellik merkezinin de tutuklandığı öğrenilmişti. Peki Ece Ronay Kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ece Ronay gözaltına mı alındı, neden alındı?

Ece Ronay neden tutuklandı?

Ece Ronay’ın eski eşinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla emniyet ekipleri tarafından sabah saatlerinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde işlettiği güzellik merkezi kurşunlanan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın, eski kocasının iş yerlerini kurşunlamaya azmettirmekten İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi. (DHA)

Ece Ronay

Ece Ronay kimdir?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, 17 Kasım 1991 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. 32 yaşındaki Ronay, eğitimini Beslenme ve Diyetik Bölümü’nden mezun olarak tamamladı.

Yayınladığı video ve paylaşımlarla ilk kez adını duyuran Ece Ronay, daha sonrasında şarkılarıyla daha  geniş kitlelere ulaşmaya başladı. Karpuz şarkısı ve ardından da Git Çatla şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısı bulunuyor.

Ece Ronay, daha önce ünlü oyuncu ve komedyen Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı taciz skandalı sebebiyle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal