Ece Erken’in Hayatını Kaybeden Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Katillerinin Kaçışları Kameralara Yansıdı

Geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat ve Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüne dair detaylar ortaya çıktı.

02.02.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-17:46)

Ekranların sevilen ismi Ece Erken, geçtiğimiz hafta aldığı haberle yıkıldı. Ünlü sunucunun eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu kan kaybı nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Aldığı haber karşısında yıkılan ve katillerin bulunması için yetkililere yalvaran Erken’in acısı, şüphelilerin yakalanmasının ardından biraz da olsa ferahladı. Sosyal medyada ve magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bu olaydan sonra ünlü sunucu ise eşini kaybetmesi nedeniyle büyük bir acı yaşarken her yerde eşinin ölüm anının paylaşılması Erken’i sinirlendirdi. Avukat ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kızlarının olduğu ve bu görüntülerin daha fazla yayılmaması gerektiğini söyleyen ünlü sunucunun ardından, Mahmutyazıcıoğlu’nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

YERLERDE SÜRÜKLEYİP SONRA BIRAKIYORLAR

Geçtiğimiz hafta Yeniköy balıkçılar çarşısında silahlı saldırıya uğrayan avukat ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünün ardından yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Gittiği restoranda dört el ateş edilen Mahmutyazıcıoğlu’nun, ateş edilmesinden sonra bile kapıya doğru yerlerde sürükledikleri görülüyor. Daha sonrasında saldırganların olduğu yere bıraktıkları ve Mahmutyazıcıoğlu’nun dizleri üzerinde bir süre ilerleyebildiği görülüyor. Olay yerinden hızla kaçan iki saldırganın da kameralara yakalandığı görüntüler yine bir güvenlik kamerasına yansıyarak belirlendi. Magazin gündemine damga vuran bu olayların ardından, 11 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay anının görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından olayların seyri daha da belirginleşirken, bu süreçte ayakta dahi durmakta güçlük çeken ünlü sunucu Ece Erken’in sağlık durumunun nasıl olduğu ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

ece erken mahmut yazıcıoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal