Ece Erken’i Koşulsuz Savunan Seren Serengil Nihat Doğan’ı Çılgına Çevirdi: Zinayı Aşk Diye Pazarlıyorsun!

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden eşinin yasını tutan Ece Erken’e, yakın dostu Seren Serengil sahip çıkınca Nihat Doğan deliye döndü.

04.02.2022-09:21 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-09:21)

Ünlü sunucu Ece Erken, hayat arkadaşı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu geçtiğimiz hafta bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Erken, bu zor günlerinin yanında bir de evli bir adamla ilişki yaşadığına ilişkin konuşmalarla gündeme gelmeye başladı. Sosyal medyada ve magazin gündeminde sıkça konuşulan Erken ve hayatını kaybeden eşi hakkındaki gerçekler, Al Sana Haber isimli magazin programında da ele alındı. Programın yorumcuları arasında yer alan Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde Ece Erken’e seslenerek; ‘’Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu.  Bazı kadınlar bazı erkeklere uğursuz gelebilir. Adaletli olun. Metres hayatı yaşadı sonradan boşattırdı da aldı, doğrusu bu’’ ifadelerini kullanarak eşinin yalnızca 65 bin TL için öldürülmediğini ima etmişti. 

DOĞAN: GAYRİ MEŞRU AŞKI MEŞRULAŞTIRIYORSUN

Eşinin cenaze töreninden itibaren zor günler geçiren ve ayakta dahi durmakta güçlük çeken Ece Erken, kendisi hakkında ima edilen sözlerden büyük rahatsızlık duyarken yakın dostu Seren Serengil de arkadaşını yalnız bırakmadı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı sunucusu Serengil Nihat Doğan’a; ‘’Ona haksızlık yapan karşısında beni bulur’’ şeklinde cümleler sarf etti. Bunun üzerine sinirlenen Doğan kendi yorumcusu olduğu programda ünlü sunucuyu hedef alarak; ‘’Benim için kıymetlisin ama bana yayıncılık dersi veremezsin. Sen nasıl Gülben Ergen’in birileriyle yaşadıklarına kızıyorsan, Hadise’nin her şeyini konuşuyorsan aynı eylemi yapan arkadaşını aklayıp paklayamazsın. Ortada ahlaksızlık varsa babam olsa söylerim. Ben uğursuz gelmiş olabilir dedim. Gayri meşru aşkı meşrulaştırıyorsun. O zaman senin zina ile ilgili kelime etmeye hakkın yoktur. Sen konuşamazsın. Senin arkadaşın zina yaptı sen onu aşk diye pazarlıyorsun’’ dedi. 

ece erken mahmut yazıcıoğlu

ERKEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ünlü sunucu Ece Erken, Al Sana Haber isimli magazin programının sunucusu Seyhan Soylu ve yorumcusu Nihat Doğan için harekete geçti. İkilinin hakkında ve vefat etmiş eşi için asılsız iddialarda bulundukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Ece Erken; ‘’Acım büyük. Hakkımda 'Öldürüleceğini biliyordu, servete konmak için yaptı' deniliyor. Bana hakaret ediyorlar’’ dediği ortaya çıktı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal