Düzce'de Hayvanları Koruma Günü: Sahiplendirme ve Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Düzce’de hayvan dostları, Hayvanları Koruma Günü’nde sahipsiz hayvanlara yeni yuvalar aradı.

04.10.2024-19:51 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-19:51) Düzce'de Hayvanları Koruma Günü: Sahiplendirme ve Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Düzce'de Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

4 Ekim, Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Düzce’de anlamlı bir etkinlik düzenlendi. "Can dostlarımıza yuva olur musun?" adıyla gerçekleştirilen organizasyon, hayvanseverlere sahipsiz hayvanlarla buluşma fırsatı sundu.

Etkinlikte Renkli Aktiviteler

Düzce Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar ve aileler, bakımı yapılmış sokak hayvanlarıyla vakit geçirme şansı buldu. Patlamış mısır, pamuk şeker, hayvan figürlü yüz boyama ve balonlar gibi çeşitli aktivitelerle dolu bir gün yaşandı.

Başkan Özlü’den Açıklamalar

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, etkinlik alanında yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri sahipsiz hayvanlarla ilgili önemli projeler geliştirdiklerini dile getirdi. Özlü, Düzce’nin sokak hayvanları için Türkiye’deki tek barınak şehrinin kendileri olduğunu belirterek, "Kısırlaştırma ve sahiplendirme bu çalışmaların temel taşlarıdır. Farkındalık oluşturmak için buradayız." ifadelerini kullandı.

Vali Aslan da Hayvanseverlerle Bir Aradaydı

Etkinlikte yer alan Düzce Valisi Selçuk Aslan, katılımcılarla sohbet ederek sokak hayvanlarına olan sevgilerini paylaştı. Öyle ki, etkinlikte yaklaşık 20 köpek yavrusu sahiplendirildi.

Düzce, sokak hayvanları konusundaki duyarlılığı ve yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında sahiplendirilen hayvanların yeni yuvaları, umut dolu bir geleceğe açılan kapı oldu.

Düzce'de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen

Düzce'de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen "Can dostlarımıza yuva olur musun?" etkinliğine katılan aralarında çocukların da bulunduğu hayvanseverler kontrolleri yapılmış sahipsiz hayvanlarla vakit geçirdi, bazılarını sahiplendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal