Düşük reyting bir diziyi daha bitirdi: Üç Kuruş'tan ekranlara son veda!

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizi reyting kurbanı oldu. Düşük izlenme oranını yükseltemeyen Üç Kuruş dizisi, 30 Mayıs akşamı yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

30.05.2022-12:43 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-12:43) Düşük reyting bir diziyi daha bitirdi: Üç Kuruş'tan ekranlara son veda!

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi, 27 bölümdür Show TV ekranlarında yayınlanıyordu. Düşük izlenme oranlarını bir türlü yükseltemeyen ve reyting listelerinde alt sıralarda yer almak zorunda kalan Üç Kuruş dizisi için yapım şirketi ve kanal final kararı aldı.

Başrollerde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade'nin oynadığı Show TV'nin enerjisine güvendiği dizide 27 bölüm geride kalırken, dizinin izleyiciler final kararının ne kadar doğru olduğunu sorguluyorlar.

Üç Kuruş'tan ekranlara son veda

Üç Kuruş'tan ekranlara son veda!

30 Mayıs akşamı yayınlanacak olan 28. bölümüyle final yapacak olan Üç Kuruş dizisi, son kez izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 30 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına son bölümüyle çıkacak olan Üç Kuruş'un final bölümü özetinde ise Kartal’ın içeri girer girmez çıkarmış olduğu olayın bir anda Kılıç’ın kucağına düşmesine neden olduğu görülüyor.

Bu olay aynı zamanda Efe’yi de öfkelendirirken Kartal ile tartıştıktan sonra her ikisinin de geçmiş zamanlarındaki bazı sorgulamaları yapmalarını sağladıkları anlaşılan finalde Kolay pes etmeyen Kartal'ın Çetin’den destek alarak yaptığı yeni planla koğuşun karşısında Kılıç’a büyük bir sürpriz son hazırladığı görülüyor.

Üç Kuurş dizisinin final bölümünde Kartal ile Kılıç’ın son hesaplaşmaları deyim yerindeyse herkesin nefesini kesecek cinsten olacağı anlaşılıyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal