Dursun Özbek’ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım’a sert yanıt: ‘İki başarısız başkan konuştu’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kendisine yönelik eleştiriler Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım’a sert tepki gösterdi. Özbek, “İki başarısız başkan konuştu. Zengin yalı çocuğu dikkatimi çekti. ‘Ligden çekilme' dedi, sonra geri vites. Aziz Bey ikili falan diyor, kendisi destede değil.” dedi.

10.06.2024-09:48 - (Son Güncelleme: 10.06.2024-17:28) Dursun Özbek’ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım’a sert yanıt: ‘İki başarısız başkan konuştu’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkan Adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelik sözlerine sert yanıt verdi. Özbek yaptığı açıklamada, “İki başarısız başkan konuştu. Zengin yalı çocuğu dikkatimi çekti. ‘Ligden çekilme' dedi, sonra geri vites. Aziz Bey ikili falan diyor, kendisi destede değil.” dedi.

‘İki başarısız başkan konuştu’

Akşam’da yer alan habere göre; Dursun Özbek’in açıklaması şu şekilde:

Dursun Özbek’ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım’a sert yanıt: ‘İki başarısız başkan konuştu’

"Akşam iki başkan televizyon kanalında buluştular. İki spor adamı buluşuyor diye insanlar izledi. Tamamen kayıkçı kavgası! Futbolla, sporla ilgili olmayan tartışmalar! Türk sporuna hiçbir faydası olmayan yayın oldu. Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti! G.Saray Başkanı hakkında konuşurken, iki kez düşünsün! Ali Bey haddini bilsin! Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, böyle hadsiz konuşmayı gerektirmez. Sağda, solda sallamaya benzemez! Bu tribünlere insanları toplayım, ligden çekilme konuşup, geri vites yapıp... Salla babam salla. Çok dikkat etsin. İki tane başarısız başkan konuştu. Bu tavırlarla zaten başarılı olamazlar, mümkün değil. G.Saray'ın başarılarını yaşamaya devam edecekler. Galatasaray'ın başarı silsilesi, ayarlarını bozdu. Aziz Bey ikili, mikili bir şey söyledi ama kendisi destede yok!"

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal