Dünyayı Rus fenomen MotoTanya’dan acı haber: Türkiye’de kaza geçirerek hayatını kaybetti

Rus model ve sosyal medya fenomeni olan ve ‘’MotoTanya’’ adıyla bilinen Tatyana Ozolina, Türkiye’de kaza yaparak hayatını kaybetti.

23.07.2024-17:17 - (Son Güncelleme: 23.07.2024-17:17) Dünyayı Rus fenomen MotoTanya’dan acı haber: Türkiye’de kaza geçirerek hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü Rus fenomen Türkiye’de yaşamını yitirdi. Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, YouTube'da 2 milyon, TikTok'ta ise 5 milyon takipçisi bulunan Rus fenomen Tatyana Ozolina hayatını kaybetti. Olay, Milas-Söke karayolunda gerçekleşti. 

Rus fenomen Türkiye’de hayatını kaybetti

Rusya’nın popüler blog yazarlarından MotoTanya takma adıyla tanınan Ozolina ile Türkiye’nin tanınmış motosiklet blog yazarlarından Onur Obut’un motosikletlerinin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada, Ozolina yaşamını yitirdi, Obut ise yaralandı.

Dünyayı Rus fenomen MotoTanya’dan acı haber: Türkiye’de kaza geçirerek hayatını kaybetti

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tatyana Ozolina’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Onur Obut ise ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

MotoTanya, TikTok’ta 5 milyon ve YouTube’da 2 milyon aboneye sahip, Rusya’nın en popüler motoblog yazarlarından biriydi. Kaza, Muğla’nın Milas ilçesinde meydana geldi ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tatyana Rusozolina kimdir?

Rusya’nın en popüler motovlog kanallarından birinin sahibi olan Tatyana Rusozolina 38 yaşındaydı. TikTok’ta 5 milyon, YouTube’da 2 milyon ve Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunuyordu. Dünyayı gezerek maceralarını takipçileriyle paylaşan MotoTanya, motosiklet tutkusuyla biliniyordu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal