Dünyaca ünlü futbolcu Arda Güler'e övgü yağdırdı

Real Madrid'in İngiliz yıldızı Jude Bellingham, takım arkadaşı Arda Güler'e karşı övgü dolu sözler kullandı. Bellingham, Golden Boy ödülü için milli oyuncuyu aday gösterdi.

04.12.2023-17:17 - (Son Güncelleme: 04.12.2023-17:17) Dünyaca ünlü futbolcu Arda Güler'e övgü yağdırdı

Avrupa'da yılın en iyi genç futbolcusuna verilen Golden Boy ödülünün bu yılki sahibi Real Madrid forması giyen Jude Bellingham, Tuttosport'a açıklamalarda bulundu.

3 isimden biri Arda Güler

Real Madrid'e bu yaz Transfer olan takım arkadaşı Arda Güler'den övgüyle bahseden Bellingham,  "Bir sonraki Golden Boy ödülü için favori olarak kimi görüyorsunuz?" sorusuna "3 isim söyleyeceğim. Öncelikle Real Madrid'den takım arkadaşım Arda Güler. O bir fenomen. Antrenmanlarda onu görüyoruz ve büyüleniyoruz. Sonrasında Borussia Dortmund'dan eski takım arkadaş Jamie Bynoe-Gittens ve son olarak kardeşim Jobe."

Bellingham şov yaptı, Arda siftah yapamadı

Real Madrid'e bu yaz transfer olan Jude Bellingham, 17 maçta süre alırken 15 gol ve 4 asist kaydetti. İngiliz yıldız, İspanyol devinin skor yükünü üstüne aldı. Milli futbolcu Arda Güler ise henüz sakatlığından dolayı Eflatun Beyazlı formayı sırtına geçiremedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal