Dünyaca ünlü film yıldızı geliyor: Fenerbahçe’nin yeni reklam yüzü Ana de Armas olacak

Jose Mourinho ile resmi sözleşme imzalayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü bir model ve film yıldızı olan Ana de Armas’ı reklam yüzü yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

06.06.2024-09:55 - (Son Güncelleme: 06.06.2024-09:55) Dünyaca ünlü film yıldızı geliyor: Fenerbahçe’nin yeni reklam yüzü Ana de Armas olacak

Portekizli teknik adam Jose Mourinho’yu takımın başına getirerek dünya basınında ses getiren Fenerbahçe, bomba etkisi yaratacak bir ismi reklam yüzü olarak kullanmaya hazırlanıyor. İddiaya göre son yılların başarılı model ve oyuncularından olan Ana de Armas, Fenerbahçe’nin yeni reklam yüzü olacak.

Fenerbahçe, Ana de Armas’ı getiriyor

Mynet’te yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi finalinde Mourinho'nun Fenerbahçe hakkında sıkça açıklamalarda bulunması, Sarı-Lacivertliler'in geniş bir kitle tarafından konuşulmasını sağladı. Şimdi ise dikkat çeken yeni bir iddia gündeme geldi. 

Dünyaca ünlü film yıldızı geliyor: Fenerbahçe’nin yeni reklam yüzü Ana de Armas olacak

İddiaya göre Fenerbahçe, tanıtım çalışmaları için dünyaca ünlü yıldız model ve oyuncu Ana de Armas ile anlaşmaya vardı. Bu anlaşma kapsamında, ünlü ismin Fenerbahçe'nin yeni reklam yüzü olacağı ve üç farklı çekim gerçekleştirileceği öne sürülüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal