Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak? Dokuz Oğuz dizisi nerede çekiliyor? Fox TV Dokuz Oğuz dizi konusu ve oyuncuları

Fox TV’nin yeni dizilerinden olacak olan Dokuz Oğuz dizisi için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunda oldukça dikkat çekici isimler bulunduran yapım hakkındaki araştırmalar hızlanarak devam ediyor. Peki Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak? Dokuz Oğuz dizisi nerede çekiliyor? İşte Fox TV Dokuz Oğuz dizi konusu ve oyuncuları...

23.01.2023-16:43 - (Son Güncelleme: 23.01.2023-16:43) Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak? Dokuz Oğuz dizisi nerede çekiliyor? Fox TV Dokuz Oğuz dizi konusu ve oyuncuları

Ekranlardaki bazı dizilerin reyting listelerinde geri kalması sebebiyle yayın hayatına son verilirken, yerlerine yenileri dahil edilmeye devam ediyor. Bu yapımlara son olarak Savaşçı dizisiyle büyük bir başarı kazanan Fox TV’nin yeni asker temalı dizisi Dokuz Oğuz eklendi. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı dizi hakkındaki araştırmalar son saatlerde hız kazanırken, Dokuz Oğuz dizi konusu ve oyuncuları araştırma listesinin ilk sırasında yer alıyor. Peki Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak? Dokuz Oğuz dizisi nerede çekiliyor?

Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak?

Türklük, savaş ve beraberlik gibi temaların işleneceği Dokuz Oğuz dizisi, ilk bölümüyle 28 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak. 

Dokuz Oğuz

Dokuz Oğuz dizi konusu nedir?

Türk için savaşan Oğuz Timi, Albay Tomris Toprak önderliğinde Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en özel birliklerinden birisi olan bu birlikte dünyanın her noktasındaki Türkler için mücadele eden Oğuz Timi, Yüzbaşı Batur Karanlık ve onun isteği üzerine time katılan Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz, görev yeminlerini ederek görevlerine başlarlar.

Dokuz Oğuz-1

Dokuz Oğuz dizi oyuncuları kimler?

Başrolünde yakışıklı oyuncu Kubilay Aka’nın yer aldığı Dokuz Oğuz dizi oyuncuları şu şekilde:

Kubilay Aka

Deniz Işın

Yasemin Kay Allen

Hakan Boyav

Tuncer Salman

Dağhan Külegeç

Kayhan Açıkgöz

Serhan Onat

Rami Narin

Volkan Keskin

Taylan Meydan

Sahra Şaş

Mehmet Çevik

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal