Doktorlar’ın Ela’sı fiziğiyle büyüledi: Yasemin Özilhan tayt tulumuyla ayna pozu verdi

Bir dönemin sevilen dizilerinden Doktorlar’da Ela karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, evlendikten sonra hayatını daha lüks yaşamaya başladı. Güzel oyuncu sosyal medyadan tayt tulumuyla yaptığı paylaşımla gündem oldu.

09.09.2024-10:39 - (Son Güncelleme: 09.09.2024-10:39) Doktorlar’ın Ela’sı fiziğiyle büyüledi: Yasemin Özilhan tayt tulumuyla ayna pozu verdi

Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle kalpleri fetheden Yasemin Özilhan’dan gündem olacak paylaşım. Bir dönemin efsane dizisi Doktorlar'da canlandırdığı "Ela" karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, şimdilerde sosyetede lüks bir hayat sürüyor.

Yasemin Özilhan tayt tulumuyla ayna pozu verdi

Koçum Benim ve Aşk Oyunu gibi dizilerde de rol alan başarılı oyuncu, 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra iki kız çocuğu annesi oldu ve oyunculuğu bıraktı.

Ünlü isim, artık pahalı tavsiyeleri, lüks yaşantısı ve zaman zaman geçirdiği değişimle dikkat çekiyor. Evinde spor salonunu aratmayan bir odası bulunan Yasemin Özilhan, sık sık spor yaptığı anları sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor.

Doktorlar’ın Ela’sı fiziğiyle büyüledi: Yasemin Özilhan tayt tulumuyla ayna pozu verdi

Fit görünümü beğeni kazandı

Son olarak kısa tayt tulumuyla ayna karşısına geçerek fit görünümünü sergileyen Özilhan, beğeni toplarken, bazı takipçileri eski haline göndermede bulundu.

Eski hali akıllara geldi

Sosyal medyada dikkat çeken yorumlar arasında "Nereden nereye?", "Ela'nın değişimi", "Vay be kadın estetikle ne oldu", "Evinde spor salonu var bir zahmet fit olsun" ifadeleri yer aldı.

Doktorlar’ın Ela’sı fiziğiyle büyüledi: Yasemin Özilhan tayt tulumuyla ayna pozu verdi

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal