Dizi severleri üzecek haber: Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi! Yeni üye olacaklar için geçerli olacak

Son aylarda ciddi oranda kullanıcı kaybı yaşayan ve ekonomik problemlerle boğuşan Netflix’ten dizi severlere kötü haber geldi. Dijital yayın platformu, Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldiğini ve Netflix zammının yeni üye olacaklar için geçerli olacağını açıkladı. İşte detaylar...

13.09.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 13.09.2022-14:24)

Dünyanın bir numaralı dijital yayın platformu Netflix, son aylarda ciddi abone kaybı yaşamaya başlamıştı. Aynı zamanda ekonomik olarak da bazı sorunlarla boğuşan platformda yapılan zamlar dizi severleri üzecek cinsten oldu. Netflix’ten yapılan açıklamaya göre Temel, Standart ve Özel Plan aboneliklerine ciddi oranlarda zam geldi.

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi

Son olarak geçtiğimiz Nisan ayında abone ücretlerine zam yapan Netflix’ten yeni bir zam haberi daha geldi. Yapılan zamlardan sonra Temel Plan 37,99 TL’den 45,99 TL’ye, Standart Plan 57,99 TL’den 69,99 TL’ye ve Özel Plan ise 77,99 TL’den 93,99 TL’ye yükseldi. 

Netflix zam

Yeni üye olacaklar için geçerli olacak

Netflix, zamlarla ilgili olarak yaptığı duyuruda, yeni fiyatların yeni üyelikler için geçerli olacağını, mevcut üyelerin ise plan değişikliği yapmadıkları takdirde ücretleri değişmeden 30 gün önce bir bilgilendirme e-postası alacağı belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal