Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Osmaniyespor FK Maçında Çekildi

Diyarbekirspor, Osmaniyespor FK ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında sahadan çekilme kararı aldı.

10.10.2024-17:37 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-17:37) Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Osmaniyespor FK Maçında Çekildi

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Şok Gelişme

Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Osmaniyespor FK ile karşı karşıya geldi. Müsabakada 118. dakikada 1-0 geride olan Diyarbekirspor, sahadan çekilme kararı aldı.

Nasıl Gelişti?

Karşılaşma, 7 Ocak Stadı'nda gerçekleştirildi ve her iki takım da ilk 90 dakikada gol atma başarısı gösteremedi. Bu nedenle, maç uzatmalara gitti. Uzatmaların 103. dakikasında Osmaniyespor FK'dan Ali Kucık, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Diyarbekirspor'un Çekilmesi

Maçın 118. dakikasında yaşanan bir faul pozisyonu sonrasında, Diyarbekirsporlu oyuncular sahadan çekilme kararı alarak soyunma odasına yöneldi. Diyarbekirspor'un teknik heyeti ve yöneticileri, bu kararın nedenine dair henüz bir açıklama yapmadı.

Kararın Ardından Ne Olacak?

Müsabakanın sonucu ve çekilme kararı ile ilgili nihai değerlendirmeyi Türkiye Futbol Federasyonu yapacak. Bu nedenle, yaşanan olay futbol camiasında büyük bir merakla takip ediliyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Osmaniyespor FK ile Diyarbekirspor, 7 Ocak Stadı'nda...

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Osmaniyespor FK ile Diyarbekirspor, 7 Ocak Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmanın 90 dakikasının golsüz tamamlanması nedeniyle uzatmalara gidildi. Karşılaşmanın 118. dakikasında bir faul pozisyonunun ardından Diyarbekirsporlu oyuncular, kulübeden gelen talimatla sahadan çekilerek soyunma odasına gitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal