Diyarbakır'ın Filozof Ramazan'ın İstanbul'da saldırıya uğradı: Acı haber geldi

Diyarbakırlı Ramazan hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte detaylar...

01.02.2024-01:11 - (Son Güncelleme: 01.02.2024-01:34)

Diyarbakır'da "Filozof Ramazan" lakabıyla bilinen, kentteki vatandaşlara İslam'ı anlatan Ramazan Pişkin, bir süre önce geldiği İstanbul'un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi'nde işletmeye başladığı çay ocağında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğramasının ardından Pişkin, saldırı sonucu ağır yaralandı, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Olay yerine birçok ekip sevk edildi ve olayla ilgili soruşturma başladı. Öte yandan hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Pişkin'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Diyarbakır'a gönderildi.

Ramazan Pişkin

Valilikten açıklama geldi

Diğer yandan İstanbul Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada "Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden 3 bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Pişkin'i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal