Diyarbakır Anneleri TUSAŞ'a Yönelik Saldırıya Tepki Gösterdi

Diyarbakır anneleri, TUSAŞ'taki terör saldırısını kınadı. Şehitlerimiz için dua ederken, PKK'yı lanetlediler.

24.10.2024-16:42 - (Son Güncelleme: 24.10.2024-16:42) Diyarbakır Anneleri TUSAŞ'a Yönelik Saldırıya Tepki Gösterdi

Diyarbakır Anneleri'nden Sert Tepki

Diyarbakır'da, HDP il binası önünde başlattıkları oturma eylemi ile çocuklarını terör örgütü PKK'dan kurtarmaya çalışan anneler, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ)'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

3 Eylül 2019'dan Beri Devam Ediyor

1879 gündür devam eden oturma eyleminde aileler, ellerinde Türk bayrakları ile TUSAŞ'a yapılan saldırıyı protesto etti. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Kahrolsun PKK" sloganları atarak kararlılıklarını gösterdiler.

Süleyman Aydın'dan Açıklama

Aileler adına konuşan Süleyman Aydın, terör örgütü PKK'nın bir kez daha kirli yüzünü sergilediğini belirtti. Aydın, "Evlat nöbeti tutan anne ve babalar olarak azimle terörle mücadelemize devam edeceğiz. Terör örgütünün var olduğu müddetçe azmimiz sürecek, asla yılmayacağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

Ayşegül Biçer'in Çağrısı

Oturma eylemi sayesinde evladına kavuşan Ayşegül Biçer, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısını da kınayarak, "Dağdaki çocuklarımıza sesleniyoruz; taşeron terör örgütünün gerçek yüzünü görmelisiniz. Biz dimdik ayaktayız ve devletimizin yanındayız. Hain terör örgütü PKK'yı bitirmeden buradan ayrılmayacağız." şeklinde konuştu.

Dağa kaçırılan çocukları için eski HDP il binası önünde oturma eylemini sürdüren Diyarbakır...

Dağa kaçırılan çocukları için eski HDP il binası önünde oturma eylemini sürdüren Diyarbakır anneleri, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısına tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal