Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Yeni Açılışlar

Ali Erbaş, Ankara'da yeni gençlik merkezi ve 4-6 yaş Kur'an kursunun açılışını yaptı.

09.10.2024-18:43 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-18:43) Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Yeni Açılışlar

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Önemli Açılışlar

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Yahyalar Hulusi Cengiz Diyanet Gençlik Merkezi ve H. İbrahim-Rabia Ergenç 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun açılışını yaptığı bir etkinlikte, önemli bilgiler paylaştı.

Kurslarımıza Kaydolma Durumu

Erbaş, konuşmasında, 4-6 yaş grubu için Kur'an kurslarının yanı sıra 7-10 yaş aralığına hitap eden kursların da faaliyete geçtiğini belirterek, “Bu kurslara kaydolan öğrenci sayısı 40 bine yaklaştı. 7-10 yaşındaki çocuklarımız, okullarından gelip dinlenerek temel dini bilgilerini öğreniyor.” dedi.

Değerlerin Öğretilmesi

4-6 yaş grubundaki çocuklara yönelik eğitim programlarının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlandığını anlatan Erbaş, “Ahlak ilkelerini öğrenmeleri için doğruluk, yalan, iyilik ve kötülük gibi temel değerler üzerinde duruyoruz. Allah, Peygamber, vatan ve bayrak sevgisi aşılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Teşekkür ve Açılış

Erbaş, eserlerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra, başarılı bir şekilde açılış programını tamamladı. Önce gençlik merkezinin, ardından da Kur'an kursunun açılışını gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş (sol 3), Ankara'da gençlik merkezi ve 4-6 yaş Kur'an kursunun...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş (sol 3), Ankara'da gençlik merkezi ve 4-6 yaş Kur'an kursunun açılışını gerçekleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal