Disney Plus Vestel Smart TV'ye nasıl yüklenir? Disney Plus Vestel Smart TV'de yok mu?

Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus, içeriğindeki birbirinden kaliteli yapımları izleyicilerin beğenisine sundu. Disney Plus'a üye olan çok sayıda kullanıcı ise platformu Smart TV'den izleyebilmek için Disney Plus Vestel Smart TV'ye nasıl yüklenir? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, Disney Plus, Smart TV yükleme detayları ve Disney Plus'un desteklediği Smart TV'ler..

14.06.2022-12:47 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-12:47) Disney Plus Vestel Smart TV'ye nasıl yüklenir? Disney Plus Vestel Smart TV'de yok mu?

Bir süredir merakla beklenen dizi ve film platformu Disney Plus, 14 Haziran tarihinden itibaren Türkiye'deki izleyicileriyle buluştu. Dünyanın en büyük online dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus'ın yayın hayatına başlaması pek izleyiciyi mutlu etti.

İzleyicileri izlemek istedikleri içeriklere bugünden itibaren erişim sağlamaya başlarken, bazı kullanıcılar Disney Plus'ı Smart TV üzerinden izleyebilmek için yükleme işlemini sorgulamaya başladılar. Peki, Disney Plus Vestel Smart TV'ye nasıl yüklenir? İşte, merak edilen sorunun detayı yanıtı..

Disney Plus Vestel Smart TV'ye nasıl yüklenir

Disney Plus Vestel Smart TV'ye nasıl yüklenir?

Disney Plus'uı televziyondan izleyebilmek için nasıl bir işlem uygulanır? sorusu yanıt en çok merak edilen soruların başında yer almaya başladı. İlk olarak Disney Plus'ı desktekleyen TV cihazları hangileridir, onlara bir göz atalım..

Disney Plus destekeleyen Smart TV'ler:

- Android TV cihazları (Arçelik, Beko, Vestel ve daha fazla)

- Hisense smart TV'ler

- LG WebOS smart TV'ler

- Panasonic smart TV'ler

- Samsung Tizen smart TV'ler

Disney Plus destekleyen Android TV modelleri

Disney Plus platformunu aşağıda belirttiğimiz modeller dahil olmak Android 5.0 veya daha yeni sürümlerine sahip olan bir dizi Android TV modelini ve aynı zamanda set üstü kutuyu da destekler:

Arçelik*

Beko*

Chromecast ve Google TV

Dynalink TV BOX

Hisense

onn. Android TV UHD Streaming Device

Sharp

Sony Bravia

NVIDIA SHIELD TV

Vestel*

Xiaomi Mi Box

Başlamak için Google Play Store'dan Disney+ uygulamasını indirin.

* Disney Plus henüz Linux işletim sistemne sahip olan Arçelik, Beko ve Vestel TV'lere destek vermemektedir.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal