Disney Plus Ms Marvel dizi konusu ve oyuncuları

Disney Plus'ta yayın hayatına başlayacak olan Ms Marvel dizi konusu ve oyuncuları Marvel hayranları tarafından çok yakınan takip ediliyor. Marvel Sinematik Evreni içindeki hikayenin anlatılacağı dizi ile ilgili tüm merak edilenleri yazımızın içinde sizler için derledik.

28.05.2022-19:19 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-19:19) Disney Plus Ms Marvel dizi konusu ve oyuncuları

Marvel’ın yeni çizgi romanından uyarlanan ve Kamala Khan’ın öyküsünün altıldığı Ms Marvel dizisi, 8 Haziran 2022 günü Disney Plus'ta yayın hayatına başlayacak. Marvel hayranlarının heyecanla bekledikleri dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu açıklandı.

Marvel, Marvel Sinematik Evreni'ndeki şovun tüm oyuncuların yer aldığı kadroyla birlikte "Ms. Marvel" dizisinin Disney Plus'ta yayınlanmasına onay verdi. Yayınlanması en çok beklenilen yapımların başında yer alan serinin ilk başlarda detayları büyük ölçüde gizli tutulmuştu. Yayınına geri sayım başlatıldığı Ms. Marvel'in oyuncu kadrosu ve konusu yavaş yavaş belli oldu.

Disney Plus Ms Marvel dizi konusu ve oyuncuları

Disney Plus Ms Marvel dizi konusu ve oyuncuları

dizi ve film platformu Disney Plus'ın iddialı yapımlarının başında gelen Ms. Mrvel'in konusunda Kamala Khan’ın öyküsü anlatılacak. 16 yaşında olan ve aslen Pakistan'lı ola ABD'li bir genç olan Kamala Khan’ın macerası izleyicilerle paylaşılacak. Güçlerini yeniden elde edene kadar okuluna adapte olmak için çok zorluk çeken Khan, her zaman Captain Marvel’ı örnek olarak alır.

Ms Marvel dizisinin oyuncu kadrosunda Iman Vellani, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher'in yanı sıra Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh'in de olduğu görülüyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal