Dilan Tatlıses kimdir, kaç yaşında? Dilan Tatlıses'in annesi kimdir? Dilan Tatlıses Çıtak İbrahim Tatlıses'in hangi eşinden?

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Dilan Çıtak Tatlıses yerini aldı. İzleyiciler Dilan Çıtak Tatlıses'i araştırmaya başladı. Dilan kimdir? Dilan İbrahim Tatlıses'in hangi eşindendir? İşte sorularınız cevapları haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

04.05.2022-20:31 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-20:31) Dilan Tatlıses kimdir, kaç yaşında? Dilan Tatlıses'in annesi kimdir? Dilan Tatlıses Çıtak İbrahim Tatlıses'in hangi eşinden?

Her Çarşamba yeni konukları ile Star Tv ekranlarında 20:00 da yerini alan İbo Show bu hafta Dilan Çıtak Tatlıses'i konuk etti. İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan'la duyguları anlar yaşıyacak. İzleyicilerde Dilan Çıtak hakkında araştırmalara başladı. Dilan Çıtak Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses'in hangi eşinden kızıdır? İşte tüm sorularınızın cevapları...

Dilan Çıtak Tatlıses kimdir?

1989 doğumlu Dilan Çıtak Tatlıses, İbrahim Tatlıses’in Işıl Çıtak’tan olan kızıdır. Babasını örnek alan Dilan, küçük yaşlarda müzikle uğraşmaya başladı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünü yarı burs kazanarak tamamladı. Asıl dalı şan olan Dilan, eğitimine piyano ve keman dersleri ile devam etti. Kemanıda bırakan şarkıcı piyona ile yoluna devam etti. Eğitim süresince okulun müzikal ve korolarda yerini aldı. 

2011 yılında yabancı dil ve müzik eğitimi için Amerika’ya gitmiştir. ‘’Berklee College Of Music’’ öğrencilerinden oluşmuş gruplarla büyük konserler vermiştir. 1 senelik eğitimini burada tamamladıktan sonra ülkesine geri dönen Dilan Çıtak, İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanmış ve eğitimine burada devam etmiştir.

Dilan Çıtlak Tatlıses Kimdir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal