Dilan Polat’ı sektöre ben soktum demişti: Bir fenomen çift daha gözaltına alındı

Güzellik merkezi sahibi olan fenomenler Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

09.07.2024-10:42 - (Son Güncelleme: 09.07.2024-10:42) Dilan Polat’ı sektöre ben soktum demişti: Bir fenomen çift daha gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde büyük bir operasyona imza attı. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik yapılan operasyonda, İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese baskın düzenlendi.

Bir fenomen çift daha gözaltına alındı

AA’da yer alan habere göre; Operasyon kapsamında, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu birçok şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Ayrıca, Neslim Güngen ve eşinin mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulduğu belirtildi.

Dilan Polat’ı sektöre ben soktum demişti: Bir fenomen çift daha gözaltına alındı

"Dilan Polat'ı sektöre ben soktum"

Neslim Güngen, sosyal medyada lüks yaşam tarzını sergileyen, dolar ve euroları saçtığı videolarla dikkat çeken bir fenomendi. Güngen, güzellik sektöründe tanınan bir başka isim olan Dilan Polat hakkında, "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum" şeklindeki açıklamasıyla da gündeme gelmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal