Dilan Polat Paylaştı: Eşi Cezaevinden Kendisine Mektup Yazmış!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tahliye olduktan sonra eşi Engin Polat'ın cezaevinde kendisi için yazdığı mektubu paylaştı.

23.09.2024-14:53 - (Son Güncelleme: 23.09.2024-14:53) Dilan Polat Paylaştı: Eşi Cezaevinden Kendisine Mektup Yazmış!

Kara para aklama davasında tutuklanan ve tahliye edilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda tahliye edilen eşi Engin Polat'ın, cezaevindeyken kendisi için yazdığı mektubu, sosyal medya hesabından paylaştı. Mektupta, ''Seni çok seviyorum, Yarın gelince konuşuruz zaten yapman gerekenleri'' ifadeleri yer aldı.


Engin Polat'tan Dilan'a Mektup

Tahliye kararının ardından cezaevinde eşi Dilan Polat'a mektup yazan Engin Polat, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Canım sevgilim çok şükür bitti. Hepsi geçecek, bugünler de bitecek. Hiçbir şeye kafanı takma. Bol bol yemek ye, çocuklarımızla ilgilen. Yarın geleceksin. Hala hayal gibi. Çok şükür. Sevinçten her yerim ağrıyor. Dayak yemiş gibiyim. Seni çok seviyorum. Yarın gelince konuşuruz zaten yapman gerekenleri. Seni seviyorum Allah'a emanet oldu. 9 ay 18 gün kaldın burada. Beni bitirdin, maymun ettin beni. Oh be! Şimdi ben rahat rahat yatacağım.''


Ne Olmuştu?

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Polat ailesinin de bulunduğu 4'ü tutuklu 28 sanık, 4 Eylül günü  hakim karşısına çıktı. 

Davanın 3. duruşmasının görüldüğü 6 Eylül tarihinde, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ahmet Gün, tutuksuz sanık Dilan Polat, Sinem Sıla Doğu, Can Doğu ve diğer tutuksuz sanıklar katıldı. Tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ise SEGBIS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile katıldı. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliyesine karar verdi.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal