Dilan Çıtak ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi: Sosyal medyadan soyadını kaldırdı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak arasında sular durulmuyor. Babasının evlat ayırdığı iddiasında bulunan Dilan Çıtak, Tatlıses soyadını sosyal medya hesabından kaldırdı. İşte detaylar…

24.08.2024-17:10 - (Son Güncelleme: 24.08.2024-17:10) Dilan Çıtak ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi: Sosyal medyadan soyadını kaldırdı

Dilan Çıtak ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi. Şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz aylarda babası İbrahim Tatlıses’e yönelik ağır eleştirilerde bulunarak, psikolojik şiddet ve mobbing gördüğünü iddia etmişti. Çıtak, babasının evlat ayrımı yaptığını öne sürerek, "Eğer ben bir bedel ödediysem, herkes ödeyecek. Bir gün aniden ‘Dilan benim kızım’ dedi. O andan itibaren beni seven kadar sevmeyen de oldu. Birçok kişi iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının müziğime hiçbir faydası yok" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Tatlıses’ten açıklama geldi

Bu açıklamaların ardından sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses, "Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey" diyerek kızına tepki göstermişti. Baba-kız arasındaki bu gerginlik, Dilan Çıtak'ın önemli bir karar almasına yol açtı. 

Dilan Çıtak ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi: Sosyal medyadan soyadını kaldırdı

Soyadını değiştirdi

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız, merak etmeyin. Zaten istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika. Üzerimden büyük bir yük kalktı, inanın oh diyorum, şükür diyorum" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Dilan Çıtak, sosyal medya hesaplarından "Tatlıses" soyadını kaldırdı. Bu hamle, baba-kız arasındaki gerilimin ne denli derinleştiğini gözler önüne seriyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal