Devrim Özkan ile Lucas Torreira’dan samimi poz: Havuz başında aşk fotoğrafı verdiler

Galatasaray’ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile ikinci kez bir ilişkiye başlayan ünlü oyuncu Devrim Özkan, sevgilisiyle havuz başında samimi bir poz verdi. Ünlü çiftin fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

07.09.2024-10:07 - (Son Güncelleme: 07.09.2024-10:07) Devrim Özkan ile Lucas Torreira’dan samimi poz: Havuz başında aşk fotoğrafı verdiler

Devrim Özkan ile Lucas Torreira’dan aşk pozu. Oyuncu Devrim Özkan ve Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın aşkı, sekiz ay süren ayrılığın ardından yeniden alevlendi. Çift, barışmalarını Sosyal Medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla duyurdu ve son olarak havuzda verdikleri romantik poz ile gündeme geldiler.

Havuzda Aşk Dolu Paylaşım

Devrim Özkan, sevgilisi Lucas Torreira ile birlikte havuzda çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, ilişkilerini bir kez daha gözler önüne serdi. Özkan, Torreira'nın sırtına çıkmış şekilde verdiği poza İspanyolca "mi amor" (aşkım) notunu ekledi. Torreira da bu paylaşıma, "Te amo mi vida" (Seni seviyorum hayatım) yorumunu yaparak karşılık verdi.

Devrim Özkan ile Lucas Torreira’dan samimi poz: Havuz başında aşk fotoğrafı verdiler

‘’Aşk Kazanır’’

Çiftin romantik pozları, sosyal medya takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Paylaşımlara "aşk kazanır" ve "çok güzelsiniz" gibi yorumlar yağarken, ilişkileri için destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal