Devler onun için sıraya girecek: Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin yakın takibinde bulunuyor. Sarı lacivertliler 24 yaşındaki futbolcu için bonservis bedelini belirledi. İşte detaylar…

14.07.2024-10:13 - (Son Güncelleme: 14.07.2024-10:15) Devler onun için sıraya girecek: Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli belli oldu

Ferdi Kadıoğlu için istenen bonservis bedeli belirlendi. EURO 2024'ün parlayan yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu, transfer piyasasında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Borussia Dortmund ve Manchester United'ın, Fenerbahçe'nin genç yeteneği için devrede olduğu iddia ediliyor.

Jose Mourinho ne diyecek?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, takımda kalmasını istediği Türk yıldız için astronomik teklifler bekleniyor. Mourinho'nun, Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalmasını arzuladığı, ancak şartların oluşması halinde ayrılığa da sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Devler onun için sıraya girecek: Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli belli oldu

Manchester United ısrarlı

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın, Hollanda'dan tanıdığı Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. İngiliz ekibinin, 25 milyon euroluk teklifinin Fenerbahçe tarafından geri çevrildiği ve Sarı-lacivertlilerin en az 35 milyon euro talep ettiği belirtiliyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 3 gol ve 5 asist ile takımına katkı sağladı. Genç oyuncunun transfer sürecinde kulüplerin anlaşmasını beklediği ve şartların oluşması halinde ayrılmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Bu gelişmeler, Ferdi Kadıoğlu'nun transferiyle ilgili önümüzdeki günlerde hareketli saatlerin yaşanacağını gösteriyor. Fenerbahçe'nin talep ettiği 35 milyon euroluk bedelin ödenip ödenmeyeceği, genç yeteneğin geleceğini belirleyecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal